Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes lenne konfrontálnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne konfrontálnom amiért játszott velem?

Figyelt kérdés

A srác aki tetszik totál úgy viselkedett velem mintha viszonozná, átkarolt, simogatott, nem tudott nem hozzámérni. Baráti társasággal szoktunk találkozni, meg néha ketten is. Aztán ez abbamaradt,

hónapokig nem keresett. Pár hete találkoztunk megint, közvetlennek közvetlen és hozzámér, megsimogat, de nem történik semmi. Nem haladunk egyről a kettőre, de gondolom eddig már meg kellett volna történnie.Én nagyon tapasztalatlan vagyok, egy barátom volt eddig de az úgy sikerült, hogy nem is érdemes beszélni róla. Nárcisztikus volt és szeretett bántani, ami az önbizalmkmon is csorbát ejtett, de ez már régebben volt, már jobban vagyok. Neki volt már több barátnője is, de amikor barátokkal beszélgettünk a szituról azt mondták az a fajta aki csal akkor közeledik, ha akar is valamit. Akkor meg nem értem, miért van az hogy fizikai síkon annyit érnitkezünk, hogy egy ismeretlen azt hinné együtt vagyunk mégsem beszélünk róla és mégsem történik semmi. Valamit szeretnék már lépni mert több mint egy éve ez van és eléggé megvisel már lelkileg ez a bizonytalanság. Találkozni nem fogunk tudni személyesen mostanában és viszont nem érzem úgy hogy tudnék várni bármenyik legközelebbig. Nem tudom úgy elengedni az egészet, hogy tudom, nem tud semmit róla és nem szembesül azzal, hogy hogy érzem magam a tettei miatt.

2019. szept. 9. 16:43
 1/1 anonim válasza:
Akkor a francnak szivatod magad. Nem ertelek ds komolyan🤔én nem ugy vettem le a sz)övegedből mintha nagyon szerelmes lennél bele csak nagyon ki akarsz próbálni valami újat. A srác meg tuti nem szeret ugy van vele h jó leszel te is ha nincs más. Egyszerű ott hagyod, találsz mást akinek nem te kell esdekelj a figyelméért es kész.
2019. szept. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!