Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek volt már ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Azért nem mertetek valakihez újra közeledni mert összeveszés után azt hittétek, hogy utál titeket? (Nem jártok, csak tetszik nektek)

2020. dec. 5. 09:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt és kiderült hogy nem így van, szóval közeledj felé bátran
2020. dec. 5. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel értek egyet

Ha mégis így van,tudomásul veszed és nem erőlteted tovább,de legalább te megpróbáltad. Viszont ne hagyd annyiban,csak azért mert te ezt hiszed,mert akkor ott lesz a "mi lett volna ha..."

2020. dec. 5. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre van egy történetem, nem biztos, hogy ide illik, de azért elmesélem :D

Volt egy fiú gimi elején, aki nagyon bejött nekem, viszont nem jöttünk ki valami jól. Egyik ilyen ismerkedős órán egymás mellé kerültünk, és rám se nézett, én totál azt hittem, hogy azért, mert utál, tiszta ideg voltam, erre mikor a tanár szólt, kiderült, hogy csak elaludt....

Kérdésre válaszolva viszont igen, volt, de ha utál is, ha nem próbálod megbeszélni az egészet vele, benned marad a sok "mi lett volna, ha" kérdés, és az sose jó.

2020. dec. 5. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez tetszett:D
2020. dec. 5. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg mert ha közömbös vagy neki akkor nem foglalkozna veled. Mert ha nem érez semmit akkor tovább megy.
2020. dec. 7. 06:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem. Összeveszés után minek közeledni???
2020. dec. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!