Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki jön be jobban neki?

Valószínűleg csúnyább vagy, de szerelmes beléd.
A szépség nem minden, csak az egyik tényező a sok közül.
Milyen kesves vagy😄😄😄 csúnyább vagy, azt mondja
Egyáltalán nem nevezném magam csúnyának

Egy lány-fiú (és fordított) kapcsolatnál nem a szépség a döntő (persze, ezzel akad meg rajta a szem), hanem hogy mennyire nyeri fogadja el a másik jellemét.
Leírásod alapján Téged tart hozzávalónak, de - mivel érdekelt vagy - kicsit szépíthetted is a helyzetet. Ez utóbbit nem állítom, csak feltételezem, mivel hogy a szerelmes ember kicsit vak is.

Nem tudom miért vetted magadra, amit az #1-es mondott, a szövegkörnyezetből igenis az jön le, hogy a srác szerint akkor az a lány volt a legszebb. Ergo ha ő a legszebb, akkor a többiek nem olyan szépek, mint ő. Lehet nem pont a csúnyább szóval kellett volna jellemeznie, de a szövegből ez jött le. Ez nem ellened szólt, hiszen nem is ismer, szóval ne vedd magadra:) Csak a szöveget elemezte.
Viszont vedd figyelembe azt is, hogy ha jól értem, akkor a srác egy évvel ezelőtt húzta azt a csajt karácsonykor, és akkor írta azt, hogy ő a legszebb. Egy év alatt sokat változhat az ember, lehet, csak kedves akart lenni vele, lehet, hogy azóta megváltoztál, és most már te vagy a szebb, vagy tényleg a másik lány szerinte a legszebb, viszont a személyiséged jobban megfogta.
Szerintem ne csak egyetlen szóból indulj ki, ne az legyen a fő, hogy mit mond, hanem ahogy viselkedik veled/veletek.
Simán lehet nála esélyed, hiába monda egyszer azt, hogy valaki más a legszebb:)
Hajrá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!