Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki cuki/romantikus/ciki sztorik? :))
Romantikus:
Az első barátommal karácsony előtt, havazás közben sötétben összebújva állni Pesten a Duna-parton, szemben a Gellérthegy. Talán ez volt a legromantikusabb, ami valaha történt velem, ennek ellenére nem is volt igazi “kapcsolat”, szétmentünk egy hónap után, sőt együtt se voltunk igazából.
Cuki:
Jelenlegi párom annyira zavarba jött, mikor én kezdeményeztem az első csókot (egyikünknek se legelső volt, csak egymással), hogy teljesen lefagyott, kb 2 percig semmit se mert csinálni :D
Ciki:
Mikor kb 2-3 hete voltunk együtt, nála aludtam és menstruáltam, a fehér csipkebugyim pedig teljesen átázott. Ott kellett kérdezgetnem, hogy van-e folttisztító valahol :)
Ciki:
Volt egy lány akivel reggel 9-től este 10-ig tudtam beszélgetni amikor nem tudtunk személyesen találkozni. Ez még ismerkedési szakasz volt.
1 hét után betoppant az életembe egy random srác és azt mondta, hogy a pasija a lánynak. Mivel a lány azt mondta, hogy nincs pasija, ezért azt hittem hazudott és ezért nem beszéltem vele és elhidegültem tőle.
Egy hét múlva a lánynak elmondtam a sztorit a random srácról és tényleg nem ismerte, csak az a srác egy szégyen volt és zaklatta a lányt.
Ez után sajnos már annyira megromlott a viszony, hogy nem lett semmi.
Cuki/romantikus például, mikor a gimiben még osztálytársak voltunk a párommal (bár akkor még nem voltunk együtt, de már régóta érezhető volt, hogy elég szimpatikusak vagyunk egymásnak) és egyik délután az osztályteremben maradtunk valami páros, prezentációs házi feladatot megcsinálni irodalomra. Akkoriban eléggé stresszes időszakot éltem, mert sok feladatot és felelősséget vállaltam magamra, és már régóta érződött a viselkedésemen, hogy nagyon be vagyok feszülve.
Mikor majd 2 órányi szenvedés után végre elkészítettük az anyagot, én csak fáradtan ledobtam a tollamat a padra, és a széken ülve elfeküdtem rajta, ő pedig hirtelen mögém állt, és szó nélkül elkezdte masszírozni a vállaimat.
Először meglepődtem és talán tiltakozni is kezdtem volna, de egyszerűen nem bírtam elkezdeni, annyira váratlanul ért és jól esett az a kényeztetés. Úgyhogy csak az ölembe tettem a kezem, előrehajtottam a fejem és behunyt szemmel élveztem, hogy gyúr, közben pedig akaratlanul is elkezdtem "dorombolni".
Onnantól kezdtünk el komolyabban beszélgetni, randizni, és egy hét múlva hivatalosan is összejöttünk :)
20/L
Nincs macskám. Allergiás vagyok rájuk :/
Különben meg éppen alakulóban van valami egy sráccal úgyhogy nagyobb az esély hogy a te macskáid a büdösek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!