Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha messzebb lakik mint en?
Figyelt kérdés
na az a storym hogy megismertem egy sracot viszont nyiregyhazan lakik. de en nagyon megszerettem es o is engem, ha lemegy a korona talizni is akarunk. az lenne a kerdesem hogy ha baj ha messzebb lakik mint en?2020. nov. 23. 20:21
1/19 anonim válasza:
Nem szerencsés. A távkapcsolat, ha nincs perspektíva, hogy hamarosan közelebb éltek egymáshoz, általában megfeneklik.
2/19 anonim válasza:
Not értesz az alatt, hogy messzebb lakik, mint te?
3/19 anonim válasza:
Mihez képest lakik messzebb nálad?
4/19 anonim válasza:
Mindenkinél előfordul, hogy valaki más messzebb lakik tőle, mint ő saját magától, ezen nem kell fennakadni.
5/19 A kérdező kommentje:
kedves 2.,3. kerdezo en debreceni vagyok o pedig nyiregyhazi
2020. nov. 23. 21:02
6/19 anonim válasza:
#1 mi már 3 éve vagyunk így. Még mindig jó a kapcsolatunk és szeretjük is egymást. :)
Ha bele akartok vágni, akkor hajrá. Ha nem teszitek, úgyis az fog a fejetekben járni, hogy mi lett volna ha.
Van egy ismerősöm, aki itt el Magyarországon a párja Bécsben. Egy évet beszéltek online, videochaten, írásban, telefonon, mígnem a lány ki ment hozzá egy hétre, és össze jöttek.
7/19 anonim válasza:
Azt értjük, de mihez képest van messzebb Nyíregyháza mint Debrecen? Mert mondjuk Békéscsabához képest valóban, de nem adtál meg viszonyítási alapot.
8/19 anonim válasza:
Tehát Nyíregyháza messzebb van Debrecentől, mint Debrecen Nyíregyházától?
9/19 anonim válasza:
Azt hiszem, valaki fogalmazásgátlót kevert az ételedbe.
10/19 anonim válasza:
Most ezen miért akadtok fent?
Most néztem meg, autóval és busszal is kb 45 perc. Az nem olyan nagy távolság.
Az én barátom, busszal 3 órányira lakik..
Ez nem egy akkora távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!