Ha messzebb lakik az apuka a kórháztól, hogy ér oda a szülsére?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Apás szülést szeretnénk, nálatok mikorra ért be apa? És mi van akkor ha tizen huszon órákat vajúdsz a kórházban, apa 40kmre lakik, hogy ért be? És vajúdásnál 4-6órán keresztül ott volt veled? Köszönöm a válaszokat2019. márc. 25. 11:38
1/5 anonim válasza:
100 kmrel odébb dolgozik, egy óra alatt megtehető táv autóval, simán beért, még csak a papírokat töltögettük, mire beért ő is..
16 órát vajúdtam, végig velem volt.
2/5 anonim válasza:
Mi 40 km-re lakunk, 1-1,5 óra forgalomtól függően. Az volt a terv, hogy eleve együtt megyünk be, és ott lesz végig. De ezt nem is értem, miért jött volna ő külön? Szerintem ha apás szülés, evidens, hogy támogat a vajúdásnál, ott van rá a legnagyobb szükség. (Nekem végül vajúdás nélkül volt császár, de a műtőbe bejött).
3/5 anonim válasza:
40 km-re lakunk mi is a kórháztól.
Ha siet a párom 20 25 perc az út a kórházig. Ha nem siet nagyon akkor is max. 40 perc.
Végig mellettem volt.
4/5 anonim válasza:
Èn 36km-re lakok a kórháztól, èjfélkor kezdett szivàrogni a magzatvíz, kb 6ra mentem be a kórházba. A párom éppen az anyukájánál volt, 84km-re, csak busszal tudott jönni, 7 után kicsivel ért oda.
Én kb 8ig teljesen jól voltam, utána kezdett komolyodni a dolog, de 10:15kor meg is született a babánk.
5/5 anonim válasza:
Vagy odaér vagy nem! Nekem nem ért oda! 40km-re lakunk a kórháztól 30-40perc az út forgalomtól függően. Én már időtúllépés miatt bent feküdtem. Jöttek a fájások éjfél körül, ügyeletes doki azt mondja, hogy reggel 8ig nem lesz ebből semmi menjek vissza aludni. Aha. fél2kor alig bírtam kimászni a vizsgálóig(ekkor már hívtam a férjemet, hogy induljon), már teljesen nyitva voltam, fel a szülőágyra (se előkészítés semmi) hármat nyomtam és kint volt a gyerek. A fogadott orvosom sem ért be, pedig ő a városban lakik :) Férjem rakéta sebességgel jött 20p. A gyerek már a mellemen volt és épp varrtak össze. Ez van, így alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!