Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság “plusz” érzelmek nélkül?
Ha legalább az egyik félnek csak egy barátja van az ellenkező nemből, akkor sanszos, hogy lesz valami plusz érzelem (itt sem biztos).
Nekem évek óta lány a barátaim többsége, 95%-ban egyik fél sem érzett többet, pedig általában a legjobb barátom is lány (volt).
Nem olvastam a válaszokat, de elmondanám hogy részemről nincs...
És az összes többi fiú részéről se akivel beszéltem xD
Van egy lány "barátom" tudja ő is hogy azért vagyunk "barátok" mert később lehet valami...
Ja szóval ennyi xD
Szerintem az a szomorú vagy kevésbé szomorú igazság, amit leírtál.
Hát ez van xD
Nem véletlen utálják a fiúk a barátnőjük fiú "barátjait"
Pontosan tudjuk hogy ők mit gondolnak...xd
Igen, de hihetetlenül ritka. Volt egy srác, aki nekem pasinak túl ripacs volt, és külsőre sem tetszett. Amolyan showman féle. Csupa modell alkatú csajt döntögetett, párhuzamosan többet, én nem ez a kategória vagyok, ezért is gondolom, hogy az ő részéről is szimpla barátság volt, meg mert soha nem is adta jelét. Jókat tudunk beszélgetni, felém nem játszotta meg magát.
Aztán nekem is elkezdte vetíteni ezt a ripacs, showman stílust, így szakadt meg a kapcsolat.
De benne biztos voltam h 100% barát, akkor is ha mély beszélgetéseink voltak.
A többi srác, aki barát vagy haver volt.. Nem mélyült el a kapcsolatunk így, ha a másik nem akart valamit.
Van egy fiú barátom, már van barátnője, és szoktunk hárman is együtt lógni, de nem tudnék rá megesküdni, hogy ő anno ne akart volna többet, ha én nem rakom ilyen egyértelműen friendzoneba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!