Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság “plusz” érzelmek nélkül?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. De ebben a kérdésben mindig elbizonytalanodom.2020. nov. 21. 17:50
1/19 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, hogy volt egy fiú barátom akivel nem voltak plusz érzelmek közöttünk...aztán beugrott,hogy állítólag szerelmes volt belém😅
2/19 anonim válasza:
Na itt még jobban elfognak bizonytalanítani....
Szerintem létezik. Nekem vannak ilyen barátságaim:D
Húgként/bátyként bánunk a másikkal és így ennyi.
3/19 anonim válasza:
Igen. Nekem van. Több mint 20 éve, és sose volt köztünk semmi, és semmi próbálkozás sem. Miért ne lehetne? Csak azért nem kívánunk meg senkit, mert ellenkező nemű.
4/19 anonim válasza:
Nekem is van ilyen. Szerintem egyikőnknek se fordult meg soha a fejében a "továbblépés".
5/19 anonim válasza:
Ilyen haverság szerintem lehet
De én pl a legjobb barátnőmet szeretem annyira,hogy ha fiú lenne szerelmes lennék belé. Szóval húzós mert ha nagyon jól kijöttök és megszeretitek egymást abból könnyen szerelem lehet
6/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy itt valami plusz érzelem hiányzana. Szerintem csak egyéni (erkölcsi) döntés kérdése, hogy valaki elmegy-e a testi kapcsolatig vagy nem, mert természetesen a kölcsönös mély szimpátia mellett egyéb szempontokat is figyelembe vesz az ember.
7/19 October15 válasza:
Persze miért ne lehetne? Ok nyilván van olyan, hogy átcsúszik a dolog, vagy van benne annyi "plusz", hogy vonzónak tartod de könyörgöm nagyon sok random embert is vonzónak tartok miért ne tarthatnék egy barátot amúgy vonzónak? :D
8/19 anonim válasza:
Két osztálytársam tavaly óta így barátok (16 évesek vagyunk). Mindig szívattuk mindkettőjüket, hogy biztos tetszik neki a másik... De nem, tényleg csak jó barátok.
9/19 anonim válasza:
Ha egymásnak úgy barátai, hogy az egyik barát a haveri körből, de nem a legjobb, tehát a legmélyebb dolgokat nem egymással beszélik meg, hanem másik, de velük egynemű baráttal, úgy szerintem lehet csak barátság.
De ha már úgy alakult, hogy egymásnak a legjobb barátai, ott nagy eséllyel legalább az egyik többet érez idővel, mint barátság.
10/19 anonim válasza:
amennyiben egyikük sem hetero – 100%, hogy létezik!😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!