Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nincs barátom? Miért van ez?
Szóval 16 vagyok. Nemsokára tizenhét. Tetszem egy fiúnak, tegnap rám is írt, beszélgettünk. Nagyon aranyos volt, meg amúgy is aranyos,de nem tetszik. Végképp. És kezdem azt hinni, hogy ez valami “átok”. Három fiúnak jöttem be eddig, de én valahogy sosem viszonoztam. Messengeren írogatni, meg végképp. Egyszerűen nem. Nem érzem jól magam közben, zavar, hogy írnak. Igen, rémes vagyok, tudom, légyszi ne savazzatok. Nem voltam még szerelmes, nem igazán volt eddig senki akit nagyon megnéztem volna. Igen, arra is gondoltam, hogy mivan, ha leszbi vagyok, de nem, a lányok sem jönnek be....vegképp. Elég antiszociális vagyok,de vannak barátaim van, az antiszociálisságom abban merül ki, hogy ha valahol sokan vannak, nem megyek, és sokkal szívesebben ulok itthon egyedül, mint elmenjek valahová. De a kolis szobatársaimmal nagyon jóban vagyok, ők elhurcolnak mindenhová, ahol megismerek embereket, de nem szívből csinálom.
Most hogy mindjárt itt a szulinapom, és még mindig nem tetszik senki, tényleg kezdek kétségbe esni. Sosem leszek hát szerelmes? Nem akarok vénlány maradni! Miért van az, hogy ha valaki közeledik felém, én nem viszonzom?

16-17 évesen azért a vénlány részen kattogni még "némileg" erős. Amúgy ez nem antiszociális hanem aszociális... nagyon nem m1. :D
Először is marhára nem kötelező, hogy tetszen az akinek te bejössz tök m1, hogy hányan próbálkoztak, ez nem jelent semmit. A messengeren írkálás meg megint ízlés kérdése, én pl így töri szak okán hozzá vagyok szokva, hogy pár száz oldalt gépelek egy átlagos félévben szóval én jól el vagyok a messengerrel is. [Az már más kérdés, hogy olyan üzeneteket tudok írni, hogy mire elolvassa az ember már nem emlékszik az első felére... XD]
+ Ha már ennyire megvan az érdeklődés a pasik részéről akkor olyan nagy baj csak nem lehet veled, következés képpen előbb-utóbb csak összefutsz valakivel aki téged is érdekel.

Amíg a kérdésed olvastam eszembe ötlött 1-2 válasz, de előttem már megírták, tehát azokat hagyom helyben.
Pl.: ha már 3-an közeledtek, akkor mégsem lehetsz elutasítani való. Továbbá: nincs semmi elveszve, van időd még ismerkedni és biztosan jön majd pár olyan fiú, akik tetszenek és válogathatsz is. Van időd!

Ah telik az idő és lesz egy kis tapasztalatod önmagaddal kapcsolatban, rá jössz, hogy nincs veled gond, csak nagyon ritkán adódnak helyzetek melyben olyan fiúra bukkansz, aki meg tud téged fogni. Vagy olyan helyzetek, melyekben látod a szépet a másik nem képviselői között.
"Nem érzem jól magam közben, zavar, hogy írnak."
Érthető. Plusz teher, amivel nincs kedved foglalkozni, mert nem adnak az életedhez semmit.
"Nem akarok vénlány maradni!"
Iszonyat vicceset írtál. Velany? Ember. 16 vagy. Már előrevetíted az életed úgy, hogy SEMMIT nem tapasztaltál még szinte az életből? Hát azért na. :D
Az aszexuális vagy demiszexuálus szavakról már halottál? Az elsô azt jelenti, hogy valaki egyáltalán nem érez szexuális vonzalmat (romantikusat attól még érezhet, aki azt nem érez romantikus vonzalmat az aromantikus) a demiszexuális pedig csak hosszabb ismeretség után képes vonzódni valakihez. Vagy ott a greysexual, és greyrimantic, amik magyarul hülyén hangoznak tehát most az angol nevüket használom és azt jelentik, hogy valaki csak nagyon ritkán érez szexuális vagy romantikus vonzalmat.
Lehet, hogy valamejik ezek közül vagy, vagy egyszerûen csak nem találkoztál még az igazival, de bármelyik is vagy nem kell azon aggodalmaskodj, hogy vén lány maradsz, meg ha az is leszel nincs semi rossz benne, nem attól vagy teljes ember, hogy van párod.
Meg mint többen is mondták 16 évesen nem feltétlen találod meg életed szerelmét, majd lesz valahogy.
Ja és ahogy 3-as mondta az asszociális, az antiszociális egy személyiségzavar megnevezése.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!