Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Múltkor írtam egy verset,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor írtam egy verset, amit megváltoztattam picikét a kritikák alapján. Milyen lett?

Figyelt kérdés

Minden egyes nap mellettem vagy.

Csak a tudat, ami nem hagy

Élni,

Vajon tudnál velem remélni?

Gyáva vagyok, és kétségekkel teli.

Nem tudok egy lány szívéhez szólni.

Egy olyan lányhoz, akinek lénye gyönyör,

S léte már lassan négy éve gyötör.

Szép arc, csillogó szemek,

Tested tökéletes, egyszerűen remek!

Hogy lenne esélyem, átlagos gyerekként,

Ha szíved nagyobb, mint én három egészként?

Vagy ezt csak mind képzelem,

Hazugság, melyet nyújt a félelem?

Hol a vége, amit keresek,

S egyben a kezdet, a szeretet?

Olyan egyszerű, mégis olyan nehéz.

Mi van, ha nemmel viszonzol, itt a vég?

De ha az esélyt eldobom előled,

Elkapni sem fogod, elveszem tőled.

2020. nov. 15. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Az első kettő szerintem kifejezetten jó, pedig az itteni versek borzalmasak szoktak lenni, a többi már nem tetszett. Erőltetett volt, olyan nem szép nem kellemes fülnek.

3. Versszak első két sor szimplán bugyuta. Utolsó két sor erőltetett csúnya ragrím.

4. Versszak. Keresek, kezdet, szeretet erőltetett csúnya rímek.

Hallgass Akkezdet Phiait, vagy Luke Benzt hogy milyenek a jó rímek.

5. Versszak. Erőltetett kellemetlen rímel.

2020. nov. 15. 14:33
 2/3 anonim válasza:
100%

Ügyesen használod a szavakat, de nekem kicsit sok volt. Mármint szájbarágós. A költői képeket azért is érdemes használni, hogy az olvasó saját érzelmeiként élje meg a lírai ént :) A negyedik versszakot szerintem én kihagytam volna. Fölöslegesnek látom, mivel csak megerősíti,hogy vannak kétségek, de sem egy szép kép, sem egy új információ nem társul hozzá.

Ha esetleg írás közben nem jut eszedbe olyan sor, ami valóban tetszik, az nem baj. Kicsit pihentesd, majd megérkezik :)

Sok sikert a továbbiakban

2020. nov. 15. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem tetszik
2020. nov. 16. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!