Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján fontos lehetek neki?
Általános iskolában az egyik srác nagyon jó barátom lett, ő kezdett el felém közeledni, és hirtelen napi szinten beszélgettünk, majd később mindenhol egymás mellett ültünk. Ő nagyon érdeklődött utánam, mindig kérdezősködött felőlem, és külsőmre-belsőmre bókolt, kifejezetten jól esett hogy ha úgy volt, meg is védett. Könyörgött hogy menjünk ugyanabba a középsuliba. Ez meg is lett, csak más osztályba kerültünk. Kb. a 3. héten kezdtem azt érezni, hogy neki folyton az osztálytársaival van közös témája és én bele sem tudok szólni a beszélgetéseikbe. Volt hogy úgy mentünk haza, hogy ők végig beszéltek én meg szótlan voltam. Később a koliban is ugyanezt csinálták a szobámban, ahol épp tanultam volna, ezért én kimentem inkább a szobából. Ekkor a fiú haverom utánam jött, hogy menjek nyugodtan vissza, inkább elmegy, nehogy miatta kapjak rossz jegyet. Illetve vacsora után is nekem idegen témákról beszélgettek, és mondtam hogy én inkább megyek, ekkor a srác mondta, hogy ne menjek, hanem maradjak beszélgetni.Amikor egy másik csajjal a saját osztályukat fényezték előttem, akkor azért a srác elmondta az én osztályom erősségeit is, mintha valahogy érezte volna hogy nem érzem jól magam. Egyszer kicsit besértődtem és másnap jött hogy lenne-e kedvem jönni velük. Kicsit féltékeny vagyok valamiért (picit bejön), viszont nem tudom, neki m3nnyire számítok ezek alapján, meddig fog ez a barátság tartani, remélem, nem megy rá az osztálybeli eltérésre.
16/L

Ugye nem az alapján választottál középiskolát, hogy mindenképp ugyanoda járjatok? Mert annál nagyobb hülyeség nincs.
Gondolom megtalálta a helyét mások között is. Lehet, hogy ez idővel változni fog, lehet, hogy nem. Mindenesetre talán jobb lenne, ha keresnél magadnak más barátokat is rajta/rajtuk kívül (nem tudom, mennyi barátod van amúgy, a szövegben ezt nem említetted).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!