Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, első pillantásra mit néztek meg a fiún?
Az egesz arcat egybe, ha nem vonzó, maris továbbsiklik a szemem róla. Ha arcra okes, es nem egy gnom feje van, akkor johet a kiallas, magassag, testalkat.
Amugy tokre nem ertem ezeket a kerdeseket. Pl. hogy mi fog meg az arcan. :D Nem lehet elmagyarazni hogy hogy nez ki egy jokepu srac. Az arc berendezkedes nem egy egeszen leirhato dolog. Csak jokepu es kesz. Ami eleve szubjektiv mindenkinek. Pl sok csaj ismerosom szerint jason statham (vagy ki a tokom) k^rva jo pasi. Hat en kb okadok tole. :D
Első pillantásra persze hogy az arcot nézem meg egy fiún. Ez a leglényegesebb, és ez alapján alakul ki a véleményem. Ha csak a kezét figyelem...nos, az is érdekes, de az arc a legfeltűnőbb, és legtanulmányoznivalóbb🤭
Az arcát pedig egységesen figyelem, az ő drága arcát... Nekem nem terjed ki a figyelmem külön a fogára, stb. Habár a szem és száj bámulnivaló😍
Szóval, az arc az, ami leginkább vonzóvá vagy éppen nem vonzóvá tehet egy fiút 😌
Én valamiért először a haját nézem meg 😅 Utána az arca, hogy összességében milyen, meg hogy szimpatikus-e.
Nem kizáró ok, ha nem mosolyog, de eddigi tapasztalataim szerint az emberek szebbek ha mosolyognak, boldogok szóval... 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!