Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK, első pillantásra mit néztek meg a fiún?
Figyelt kérdés
Mi az, ami esetleg megfog titeket az arcán, amitől olyan vonzó lesz?2020. nov. 13. 22:09
1/14 anonim válasza:
Leginkább a mimikáit.😊
Ha kedvesen mosolyog, akkor már szimpi. Utána megnézem a szemét, és végül minden egyebet.
3/14 anonim válasza:
Összkép.
Másodjára, hogy szimpatikus-e.
Harmadjára minden mást (szem, fogak, körmök, mosoly)
4/14 anonim válasza:
Én mindig a szemével kezdem de utána egyből jön a száj (az egy óriási pluszpont ha mosolyog :) ), haj és a többi... De egyébként nem a részletek a fontosak, hanem az egész együtt, az összkép :)
6/14 anonim válasza:
aki nem mosolyog az kizáró ok?
F
8/14 anonim válasza:
Nekem sem kizáró ok az, ha valaki nem mosolyog, de én egy olyan típus vagyok akinek majdnem mindig fülig ér a szája így szerintem az egy cseppet lehangoló (?) tud lenni ha valaki sosem mosolyog.. Szóval nem kizáró ok ha nem, de nagyon nagy előny ha igenis szabadjára engedsz néha egy-egy mosolyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!