Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek szerelmet valanni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek szerelmet valanni valaki tud segíteni????? Mert mostmár kéne!

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
ööö, izééé, hogyismondjam, hááát szóóóval szeretlek
2020. nov. 11. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
ha nem vagytok együtt szerintem nem kell ilyet majd ha már jártok egy ideje és olyan a helyzet akkor mond neki hogy mennyire beleszerettél
2020. nov. 11. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Soha, semmilyen körülmények között ne vallj szerelmet senkinek, akivel nem vagytok együtt legalább hetek/hónapok óta. Totál letámadás, ami 98%ban teljesen elriasztja még azt is, akinek amúgy voltak érzései irántad, mert ez túl sok, túl gyorsan, túl creepy. Senkinek ne legyél olyan szemét, hogy ezt a nyakába öntöd.

Ha tetszik valaki, akkor hívd el sütizni, sétálni, érj hozzá, öleld meg, hívd el újra, csókolózz vele, ismerd meg, jöjjetek össze, dugd meg, és majd utána vallhatsz szerelmet, ha már biztos vagy benne hogy nem fogja elriasztani.

2020. nov. 11. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A 3-as erősen keveri a sorrendet. A jöjjetek össze rész, már nyilván azt jelenti, hogy akkor felvállaltátok egymás előtt az érzéseiteket. Ha már előtte lefeküdtök, az már eleve rossz, mert nem érzelemből történt. De biztosan én vagyok a régi módi.

Kérdező! Abban viszont igaza van az előttem szólónak, hogy ne egyből ezzel kezd, hogy "Jaj, szerelmes vagyok beléd". Szervezzetek közös programokat és szép lassan vezesd úgy a beszélgetést, hogy majd rátérsz a vallomásra. Nem szégyen az érzéseinket kimutatni, bár a te korodban sokan még éretlenek arra, hogy az ilyen helyzeteket normálisan tudják kezelni. De sok sikert neked! :)

2020. nov. 11. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:

#5 én eletemben 3x voltam szerelmes, de tizszer ennyi szexualis partnerem volt, mert a szex jó dolog. Nem kell a prűd unalmasságot propagálni.

A kerdezo meg tul fiatal ahhoz hogy egyeltalan itt lehessen, szoval senki nem ugy valaszolt, hogy feltetelezte, hogy 13 vagy.

2020. nov. 11. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!