Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti otthagynátok egy fiút azért mert az átlagtól kicsit lepukkantabb házban él?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 20:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/7 anonim válasza:
Dehogyis. Ha szeretem akkor ez egyáltalán nem számít.
2/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves, akar-e ellene tenni. Most voltam egy olyan helyen, ami eléggé rendetlen volt és minden szanaszét, koszos és ugye lepukkant.
Ha ilyen akkor nem szívesen lennék vele. Ha lepukkant, de egyébként higiénikus, rend van, akkor oké.
3/7 anonim válasza:
Dehogy, ez nem probléma. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy rendszeresen felújítsa a házát.
4/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Hány éves, mit és mennyiért dolgozik illetve, hogy tenni akar e ellene.
Ha 17, diákmunka minimálbérért akkor nyilván nem érdekelne. De ha 30 és fél milliós fizuval akkor kifogásolnám...
5/7 anonim válasza:
ilyen kérdések olvasásakor elgondolkodom, hogy vajon én is ekkora gyökér voltam-e tinikoromban
6/7 anonim válasza:
Nem. Ha nincs kosz, csak lepukkantság, akkor biztos nem. A pénztelenség nem jár együtt az igénytelenséggel.
7/7 anonim válasza:
Ha az övé, akkor elgondolkoznék...
De ha a családjával él, és sem anyagilag, sem egyébként nem tudja befolyásolni hogy hol lakik, akkor nem érdekelne. Büdös ne legyen, arra érzékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!