Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az gáz ha én 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha én 16 éves lány vagyok a barátom pedig 15 éves, én tizenegyedikes vagyok,ő pedig tizedikes,ti mit gondoltok egy ilyen kapcsolatról?

Figyelt kérdés

2020. nov. 7. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy év az nem különbség.

Nem mindenkinek az idősebbek jönnek be,nekem pl 2 évvel fiatalabb

16L

2020. nov. 7. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 voltam, a barátom 15 mikor összejöttünk. Lassan két éve együtt vagyunk, semmilyen hátrány nem származott belőle, legfeljebb viccelődünk vele hogy én már 18 vagyok, ő meg 17 és hogy most én vagyok a "felnőtt". De ez fordítva is ugyanígy lenne, ez a "fiú kell az idősebb legyen" csak egy sztereotípia. De persze személyfüggő is, úgyhogy a ti kapcsolatotokat nézd, soha ne nézd a társadalmi mércét szerintem.
2020. nov. 8. 10:26
 13/14 anonim válasza:
89%
Nekem is egy évvel volt fiatalabb a barátom. Mondjuk mindig is jobb ha én vagyok 1-2 évvel idősebb.:D Nem volt semmi gáz vele. Csak szakításnál elő vette a gyerekes formáját és csúnyán beszélt rólam. Mit tehettem.. Aranyos volt. L
2020. nov. 10. 03:58
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

#11 hangosan felröhögtem😂😂

A fiúk 80%a még 17 évesen is 15nek néz ki, agyban meg még annyi se.

2020. dec. 6. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!