Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra kezdjük vagy hagyjuk?
Nagyon kérlek segítsetek, nagyon ki vagyok borulva napok óta..
Régen volt egy kézis srác akivel kavartunk és nagyon beleszerettem akkor, de mikor rájöttem, hogy csak kihasznált egyből kidobtam és elengedtem. Azonban az érzelmeim meg szűntek, elfelejtettem szeretni. Most a nővéremnek a barátja szintén kézizik és a legjobb fiú haverja is. Régóta nézett elvileg a srác a neten és rámírt lassan két hónappal ezelőtt, de mi azelőtt is beszéltünk már néha. Két hét után megvolt az első tali. Másodikon már csak ketten voltunk nálunk és meg akart csókolni azonban én ellöktem. Megbeszéltük, hogy következő randira eldöntöm mi legyen. Most vasárnap mentünk volna el ketten moziba. De hétfőn nagyon csúnyán összevesztünk. Azt tudni lehet rólam, hogy rengeteg fiú barátom van akik csak tényleg baratok. Leirtam neki hogy az egyikkel találkozok. Megharagudott és rosszul esett neki, azonban ő egy szot sem szólt. Nővérem meg elhordott mindennek amint hazaertem, hogy minek hülyítem akkor a legjobb barátját meg minden. A sráccal eléggé összevesztünk.. Nem írt pedig elérhető volt, szerda este én írtam rá, hogy beszéljük meg. De az egész beszélgetés abból állt kb hogy magyarázatot kért mindenre és mindent megkérdőjelezett ami köztünk volt.. Nem sikerült kibékülni, nekem mégis nagyon hiányzik. Bűntudatom van, hogy talán azért volt feltekeny mert nem mutattam ki neki eléggé mennyire szeretem, vagyis az én hibám. Mikor például meg akarta fogni a kezem én el toltam finoman csak aztán fogtam meg. Nem engedtem hogy megcsokoljon, mivel nem akartam újra csalódni és szettorni. Hisz az első kezis sraccal másfél évig kavartunk és rettenetesen fajt mikor útjára kellett bocsátanom. Nem írt, nem keresett azóta pedig elérhetőek vagyunk mindketten. Tegnap talim volt egyik baratnommel, csajos nap. Tesommal épp hivasban volt és hallottam hogy megkerdezi tesomtol kivel találkozok. Vagyis még érdeklem egy picikét,de mégsem ir. Holnap egyik baratnomnel alszok, és szeretnek rairni, hogy akkor ennyi volt e ez az egesz mondja meg. Talikon meg az üzenetekből pl azt vettem le tényleg szerethet. Mindig odaadoan, szorosan ölelt magához, finoman fogta meg a kezem, nem erőltette a kapcsolatot mikor még nem voltsm biztos abban, hogy szeretem. Megfogta a combom mindig veletlen vagy a kezemhez ért. Tesómék szerint nem normális hogy talizgatok a fiú barátaimmal, szerintem meg az. Valóban nem elfogadható ez egy "távkapcsolatban"?!
Szerintetek hiányozhatok neki ha tényleg szeretett?
Miért nem ír? Vagy nem is szeretett?
Nagyon kérlek válaszoljatok, mert fontos lenne!❤️
A #2 válaszolónak igaza van.
Bár lehet, tisztáznod kellett volna, hogy egyszer már nagyon összetörték a szívedet és akkor talán nem akadt volna ki ennyire a srác. De most képzeld el! Tudnál egy olyan emberrel kapcsolatot folytatni, aki állandóan féltékenykedik, majd megsértődik? Én ezt teljesen mérgező kapcsolatnak látom külső szemmel, de lehet csak én tévedek. A lényeg, hogy felejtsd el a srácot, esetleg még megkérdezheted, hogy ennyi volt-e, de ha úgy válaszol akkor én útjára ereszteném.
De ez a te életed, a te döntésed. Én úgy látom, hogy nem szeretnél egy olyan fiú mellett lenni aki ennyire féltékeny, hiszen akkor elválasztana téged a barátaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!