Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent bármit is?
Figyelt kérdés
Egy nagyon fura kérdésem van. Egy kicsit régebb írtam egy lánynak aki tetszett, de ő nem írt vissza(gondolom azért mert nem jövök be neki). Eltelt egy pár hónap és most úgy alakúltak a dólgok, hogy egy olyan helyre járunk mindketten ahol szinte mindennap látjuk egymást. Sokszor azon kapom a lányt hogy bámúl engem :D. Lehet, hogy azt nézi, hogy én bámúlom-e őt vagy nem tudom:D. Szerintetek ez mit jelent?2020. nov. 6. 14:35
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, de rólam is megtudta egy srác hogy tetszik nekem, már 2 éve.
És ő is sokszor bámul,gondolom ilyenkor csak felméri hogy "jé ez az a csaj aki szerelmes belém":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!