Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lent van minden leírva,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lent van minden leírva, szerintetek?

Figyelt kérdés

roviden tomoren osztalytarssal jartam 2 evig, es most van egy masik osztalytarsam aki nagyon bejott meg gimi eleje ota, és mondta a haveromnak, hogy bejövök neki, de mivel jartam azzal a csajjal, hulyen nezne ki ha ossze jonne velem, ezert nem fog össze jonni velem

Mit tegyek?

18f

2020. nov. 5. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el szerintem, ha annyira bejönnél neki, nem zavarná.

Vagy ennyire jóban vannak azzal a lánnyal?

Amúgy is, mi az hogy hülyén nézne ki? Nem tudtam hogy életed során egy emberrel járhatsz csak :D Nálunk is volt egy ilyen sztori gimiben, a srác azóta is együtt van a második lánnyal. Lassan már... 4 éve talán?

2020. nov. 5. 23:09
 2/2 A kérdező kommentje:
En se ertem, de utana kerdezek, mi az, hogy hulyen nezne ki. Nincsenek ennyire joba de rosszba se
2020. nov. 6. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!