Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog ez valaha is múlni?
Kedves kérdező! :)
Ezelőtt úgy 2 évvel jött volt egy új osztálytársam. Focista,szépfiu stb stb egyből kellett nekem :)) tipikusan platói szerelem volt előre aztán mi is kavartunk. Ez össze vissza egy évig húzódott,ekkor nagyon nagy mélypontjaim voltak. Akkoriban úgy gondoltam hogy nagyon nagyon szerelmes vagyok és nem tudtam verni ki a fejemből konkrétan.
Megnyugtatlak idővel teljesen másképp fogod látni. Nekem ugyanis azóta lett egy nagyon komoly kapcsolatom és ezelőtt tévedtem mert most vagyok igazán szerelmes. Majd mikor megismerkedsz egy olyan fiúval aki viszont szeret tiszta szívéből,komolyan vesz,biztok egymásba stb stb akkor rá fogsz jonni hogy most vagy igazán szerelmes és az az érzés mellett a mostani fájdalmad teljesen elfog torpulni. Lépj tovább és ne érdekeljen tudom ezt olyan könnyű leírni de baromi nehezen megy. Viszont tényleg csak ennyit kell tenned. Keress más elfoglaltságot. Nem éri meg,de tényleg nem. Aki ennyiszer bánt akarattal az nem szeret téged. Aki meg nem szeret azt nem éri meg szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!