Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van aki összejött az osztálytá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki összejött az osztálytársával? Mikor hogyan kezdődött? Azóta még tart a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki akár ide, akár privátban a történetét?

2020. okt. 26. 08:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Most vagyok tizenkettedikes. Nálunk egy pár idén lesz két éves, ők már komoly kapcsolatban vannak.

A többiek között már több pár is kialakult az évek során. Kilencedikben néhány hétig tartott az egyik, ezenkívül voltak kavarások. Idén egy kapcsolat van alakulóban.

Én egy osztálytársammal találkozgattam, de nem jött össze a dolog végül, ennek ellenére az egyik legjobb barátom és semmit sem változott a viszony a kínos eset óta. Az osztályközösségre egyáltalán nem voltak hatással a szakítások, végzős évre ezeknek a nyomát sem érzékelem.

2020. nov. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!