Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van aki összejött az osztálytá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki összejött az osztálytársával? Mikor hogyan kezdődött? Azóta még tart a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki akár ide, akár privátban a történetét?

2020. okt. 26. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
9 edik osztályt kezdtük akkor. Új emberek jöttek az osztályba,s a srác épp elem talált ülni. Ahogy telt az idő egyre többet beszélgettünk s rá jöttünk hogy nagyon passzol a természetunk, minden másban sajnos viszont szöges ellentétei voltunk egymásnak. Én mint lány voltam a magasabb, ő gazdag családból jött, én nem. Végül a szerelem győzött és össze jöttünk. 2 évet tartott aztán szakítottunk. Igazából én még élni akartam, illetve mivel minden nap láttuk egymást folyton együtt voltunk, aztán utána hétvégéken is, s valahogy ez tönkre tette. Persze mondanom se kell hogy miután szét mentünk engem utalt az egész osztály mert elhagytam a csávót, aki minden ciki és megalalazo dolgot mondott rólam. Tönkre tett ez a kapcsolat. Természetesen ez az én történetem, te csináld okosabban hisz ahogy kiveszem még előtte vagy.
2020. okt. 26. 08:33
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Én januárban jöttem össze egy fiú osztálytársammal. Előtte kb két hónapja kezdtünk el egyáltalán beszélgetni, előtte már három évet kijártunk együtt de nem is ismertük egymást. A kapcsolatunknak most lett vége pár napja. Igazából nagyban közrejátszott a suli h ott minden nap láttuk egymást mégsem volt időnk egymásra és engem ez zavart. Ráadásul ő egy nagyon nehéz, bonyolult eset volt, de bírtam mellette mert szerettem őt. Végül ő szakított velem mert elvileg kiszeretett belőlem, én pedig látom hogy fogok találni sokkal jobbat. Igazából nem bántam meg mert volt sok jó pillanatunk de ha nem lettünk volna osztálytársak akkor nem lett volna időnk fenntartani a kapcsolatot.

Most pedig látni fogom még őt másfél évig, végig nézem hogyan távolodunk egy egymástól, pedig volt h életem szerelmének gondoltam.

Igaz nem bántam meg, de ez előtt is úgy tartottam h osztálytárssal sok szempontból nem érdemes kezdeni és most is így tartom. De hiába, hiszen a szerelem nálam ezt felülmúlta.

Azt mondom ha szerelmes vagy akkor ne akadályozzon meg az hogy osztálytársak vagytok, ettől még nálatok sikerülhet jól is. Csak számolni kell a negatív következményekkel is

17/L

2020. okt. 26. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Kb. másfél évig voltunk barátok, ültünk egymás mellett, neki közben volt egy barátnője is. Aztán kb tizenhárom hónap után kezdett komolyabbra fordulni a dolog, és összejöttünk. Egy éve vagyunk együtt.
2020. okt. 26. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

6 év ismeretség után jöttünk össze, nagyon jó volt köztünk a kémia de az én hibámból és a kommunikáció hiánya miatt tegnap végetért

Még mindig nagyon szeretem és én helyre akarom hozni...

1 hét múlva lettünk volna 10 hónaposak

19f

2020. okt. 26. 10:47
 5/11 anonim válasza:
97%
Nálunk sok pár volt a 4 év alatt, de a többségük max pár hónap után véget ért. Egy volt, ami egyetem alatt is tartott, de már ők is szétmentek. Egy sikersztori van csak, ők tavaly összeházasodtak, és nemsokára megszületik az első gyerekük.
2020. okt. 26. 11:00
 6/11 anonim válasza:
77%
Szerintem nem jó ötlet, de úgysem fogsz ez érdekelni, ha szereted. Viszont jól gondold meg, mi lesz ha szakítotok. Képesek lennétek-e békénhagyni egymást akármi volt.
2020. okt. 26. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem de van két osztálytársam akik már 9.félév óta együtt vannak ,most vagyunk 12esek. Egymás mellett ülnek sulin kívül is együtt vannak általába de hétvégén nem. Ők elég jól megvannak
2020. okt. 26. 13:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3 pár van együtt, végzősök vagyunk.

Egy pár van együtt 9. óta, a másik 2 10.-ben jöttek össze.

2020. okt. 26. 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly egy lánnyal az osztályból (9. osztályosok voltunk) megpróbáltuk. Tetszettünk egymásnak de feszültek voltunk és mind a kettőnknek 1. kapcsolat volt. Nem tudtunk miről beszélni. Sz@r volt... Én nem tudtam elfelejteni és mondtam hogy próbáljuk meg mégegyszer. Belement, de annak ellenére hogy jobb volt az egész ő azt mondta hogy nem szerelmes. Na mindegy is. Ez olyan pár hetes volt. Rólam annyit mondott hogy gyerekes vagyok... Az osztályban nem történt semmi különös csak páran kérdezték hogy nem jött össze végül meg ilyenek. Én nem tartottam a mondást hogy osztálytárssal ne de már beismerem hogy tartani kell :D
2020. okt. 27. 18:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátok voltunk. Aztán összevesztünk. Hónapokig nem beszeltünk, végül ő rámírt. De a hiánya átalkult szerelemmé.

Rosszul indult a kapcsolatunk, mert nagyon gyerekes volt. Azóta változott (vagy csak jól álcázza😂).

2 éve vagyunk együtt

2020. okt. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!