Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Sziasztok. Van egy fiú, akit csak az utcán szoktam látni, mikor megyek suliba. Nagyon megfogott a külseje.
Gondolkodtam, hogy rá írjak, de ez képtelenség, mivel nem tudom se a nevét, se az életkorát. kb 16 éves.
Szóval elhatároztam, hogy szünet után megállítom, és ha lenne kedve beszélgetni, akkor oda adnám neki a messengerem.
Mivel fülhallgatóval jön reggelente, ezért szerintetek hogyan állítsam meg? 'Ugorjak' elé? Intsem le? Vagy hogyan? nem szeretnék cikinek tűnni.
Ja, és szerintetek nagyon gáz lenne, ha megállítanám? Nagyon megszeretném ismerni://
16/L
Az első válaszolóval nem értek egyet, persze ez csak az én véleményem, ahogy amit írt az is az övé. Nem becsülnék alá egy lányt ha kezdeményezne, sőt, igazából sokszor elhidegülnek a legtöbben, emiatt zavaró tényező hogy néha azt hiszik mindenben a fiúnak kell kezdeményezni. De ezeket félrerakva, szerintem ő is örülne ha csak megpöcögteted a vállát és bemutatkozol, aztán rátérsz hogy hol tanul stb, találsz ki egy két témát, és akkor el is tudtok beszélgetni. Sok sikert hozzá :D. Nagy bátorság kell hozzá, de mindenképp megéri, már csak tapasztalatszerzés miatt. Meg hát kilépsz a komfortzónádból is :D. Sok sikert!
18F
Oda mész, megállítod. Nem ciki, hanem ember vagy, aki ismerkedni akar. Túlgondolod, mint mindenki. Elé állsz, a szemébe nézel, és integetsz. Ő erre leveszi a fülesét, és mondod neki, hogy "Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, nem akarlak letámadni, de X meg X meg X és szeretnélek megismerni. Mit szólsz?"
Mivel tudom, hogy mindenki túlgondol mindent és zavarba jönne, ezért mondanám a nevem, hogy jelöljön be messengeren, vagy megadnám a számom, v nem tudom, de hagynék neki időt gondolkodni, h feldolgozza ami történt.
De ha bátor vagy, simán sétálhatsz mellette, ha igent mond, és érdeklődhetsz iránta.
"nem szeretnék cikinek tűnni."
Rengeteg mindenre rávannak feszülve a fiatalok (megértem, tudom, milyen annak lenni), s a legnormálisabb dolgok is szuper cikik lesznek a számukra. Ezzel ne törődj. Én azon lennék, hogy lehet egy normális, jó párt találok magamnak. Ezért simán megéri ilyen helyzetbe hozni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!