Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évig volt barátnőm egy hülyeség miatt szétmentünk hogyan szerezzem vissza? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm elég lelkis Néhány kis apró veszekedés miatt szétmentünk. Túlságosan akaratos voltam nem adtam neki teret hogy kibontakozzon. Ezért szakított velem hogy már nem szeret mert visszahúzom őt. Tudni kell azt is hogy elég vad csaj volt régen ezért féltettem... ogen sajnos túl féltettem. Jelenleg még beszélünk bár azt erzem higy eltavolodunk egymastol viszont ő olyan kapcsolatot akar velem hogy baratsag extrakba legyunk. Ebbe bele is mentem mert számomra fontos és reménykedek hogy vissza tudom szerezni. Nagyon szeretem őt tudnátok tanácsokat adni hogy hogyan édesgethetném újra hozzám. Ő 17 éves én pedig 19 vagyok.2020. okt. 22. 00:09
11/14 anonim válasza:
"érdekes módon a pasit senki nem szokta lekuřvázni"
Én megtenném, csak nem akarok tragarkodni. Az ilyen "extrákkal" egyértelműen csak erdekkapcsolat, egymás gyakorlatilag tárgyként való felhasználásáról szól, nem kölcsönös szeretetrol, tiszteletrol, bizalomrol.
12/14 A kérdező kommentje:
Azert akarok belemenni higy visszakapjam mert nagyon szeretem ot.. erte barmit megtennek
2020. okt. 24. 01:08
13/14 anonim válasza:
Akiért bármit megtennél annak te sose leszel elég jó!
14/14 anonim válasza:
És akiért bármit megtennel, azért tedd meg, hogy nem jarulsz hozzá, hogy belemenjen egy ilyen kapcsolatba, mert egy ilyen teljesen le fogja nullazni az onbecsuleset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!