Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ennek mi lehet az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

megismertem egy csajt kb 2 hónapja, és nagyon bejön. Nemtudom, hogy miért, de ha a közelében vagyok, és őt nézem, akkor sose néz rám (hanem lenéz a földre), csak akkor ha beszélek hozzá. De amúgy mindig rámmosolyog, meg néz engem ő is, de csak akkor ha én nem nézem őt. Pl valamelyik reggel is felszálltam a vonatra,és ő bement valami oszlop mögé, ahol nem láthattam(de mégis láttam), és onnan nézett engem. Egy suliba járunk, a folyosón is sokszor rámnéz, de ha pl mögöttem van, és hátranézek akkor mindig gyorsan a telefonjára néz..

17/f

2020. okt. 19. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te is bejössz neki, de nem veszi észre, hogy ez kölcsönös, de nem akarja, hogy azt lásd, hogy bámul téged, ezért nem néz akkor, ha te látod őt
2020. okt. 19. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán szégyenlős és zavarban van:)
2020. okt. 19. 16:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem azt tudja, hogy nekem bejön, mert ha vele vagyok mindig bókolok neki :)
2020. okt. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!