Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is így van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
Most ez egy kicsit furcsán hangzik tudom..A barátommal már 8 hónapja együtt vagyunk és eddig nem történt semmi olyan dolog velünk mivel még én nem szeretem volna.Nagyon nem szoktunk erről a témáról bészélni.(persze már beszéltünk )de akkor még én nem szeretem volna.Igazából mostanában úgy vagyok vele ,hogy egy kicsit szeretném ,a napokban egy olyan álmom volt amiben megis történt...A barátomon pedig azt vettem észre ,hogy ő már szeretné ,hogy történjen valami komolyabb is...Nagyon beszélni nem szokott róla de például az ölében ülök vagy fekszek akkor benyúl a pólóm vagy a pulcsim alá és elkezdi a hasam simogatni, vagy a combomat simogatja és kicsit elkezd feljebb menni ..persze en ilyenkor mindig megfogom a kezét és akkor abbahagyja .Persze én megértem ,hogy ő már szeretné mivel már 8 hónapja együtt vagyunk és biztos szeretné már ,hogy valami történjen ..Én pedig mostanában mikor nem vele vagyok nagyon sokat gondolkoztam ezen és én is kezdek már kicsit biztos lenni benne ,hogy én is szeretném..(amúgy nekem ez lenne az első szóval azért is ilyen nehéz) én 16 vagyok a barátom 17 éves.Szóval tanácsokat szeretnék kérni,hogy mit hogyan csináljak plusz szerintetek amit ide leírtam abból mennyire állok erre készen persze tudom,hogy ebben nekem kell biztosnak lennem.

2020. okt. 18. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció! Rég rossz, ha 8 hónap alatt egy ilyen alap témáról képtelenek vagytok beszélgetni. Mégis mit vársz a kapcsolattól, ha ez sem megy? Miért idegeneket kérdezel arról, hogy készen állsz-e? Nem mi random emberek vagyunk a te kapcsolatodban... Bocsánat a kifakadásért, de röhej, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj, meg hogy készen állsz-e. Ebből nem lesz hosszú, komoly kapcsolat, ha ilyen gyerekesen állsz hozzá.
2020. okt. 18. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Nagy szerencséd van a pasiddal, hogy nem dobott még ki. 8 hónapig jártok és semmi se történt még köztetek. Eléggé aszexuálisok vagytok. Semennyire nem vagy készen, és a fiúdnak is örüljél, hogy nem erőszakos veled, hanem sikerült egy éti csigát csinálnod belőle.
2020. okt. 19. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha készen állsz rá akkor észre fogod venni
2020. okt. 19. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen neked kell biztosnak lenned. Viszont ez nem jelenti azt, hogy amint lekerül róatok a ruha, egyből durr bele... Mi lenne ha beszélgetnétek, pettingelnétek 1-2-3 hónapig, hogy megismerjétek egymás testét, vágyait, erogén zónáit? Hozzászoknátok ahhoz, hogy egymás előtt meztelenek vagytok, hogy a másik olyan helyeken érint meg, ahol eddig más jó eséllyel még nem tette.

Az a baj, hogy a legtöbben fiatalon képtelenek normálisan felépíteni a szexualitásukat, mert egyből mindent akarnak, 0 türelemmel állnak a dolgokhoz. Az, hogy 8 hónapig semmi nem történt, nem feltétlenül baj, de az első alkalom ne olyan legyen, hogy előtte hozzá se nyúltatok egymáshoz ilyen téren.

2020. okt. 20. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én megbántam hogy azzal az exemmel veszítettem el, csak azért mert ő nagyon akarta,

Gondold át

2020. nov. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!