Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki vagy ne is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki vagy ne is gondoljam túl?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve vannak olyan gondolataim hogy az egyik fiú barátom lehet többet érez irántam mint barátság. Bár van egy közös baráti körünk, valahogy ketten mostanában elkülönülünk kicsit. Múltkor ahogy táncpróbára mentem, azt vettem észre hogy ő hosszasan néz az ajtóból, utána azt is nézte ahogyan táncolok. Nekik szünet volt, mikor mi tesiről mentünk, ahogy elmentem a mosdóba rövidnadrágban, láttam hogy utánam fordult. A többi fiú haveromnál nem veszek észre ilyeneket. Suli után mindig jön velem kicsit beszélgetni. És amikor egyedül vagyok, ő képes azért abbahagyni amit csinál hogy velem üljön le beszélgetni. A barátnőm osztálytársa a srác, és szokta őt kérdezni rólam, hogy mit gondol rólam, miről szoktunk beszélgetni. Megbeszéltem a bnőmmel hogy ha kövire összejön a csapat tegyen utalást kettőnkre valahogy, a kapcsolatokat hozta fel szóba, meg hogy milyen ritka az igaz barátság, és mondta hogy a srác meg köztem legalább igazi barátság van. Amikor vége volt a találkának, akkor a srác velem jött haza, és olyan fél mosollyal rám nézett és mondta hogy "barátság", kb. 1 hónap múlva mondta hogy terjeng a suliban hogy mi együtt vagyunk, és úgy tett mint aki kétségbe van esve, de láttam hogy nem az az igazi ijedtség sokkal inkább mosoly ül a száján. Kérdezte tőlem hogy miből gondolhatják hogy mi járunk? Egyszer hangosan nevettek, én meg tanultam, és inkább kimentem, ekkor a srác utánam jött és mondta hogy inkább befejezi menjek vissza nyugodtan nehogy rajta múljon a javítóm. Szerintetek?

17/L

2020. okt. 9. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Tetszem neki
Barátilag kedvel
19 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem ez egyértelmű.
2020. okt. 9. 16:50
 2/3 anonim válasza:
100%
Én fiú vagyok és, ha egy fiú nem fog valamit feladni annak érdekében, hogy mással lógjon (jelen pillanatban veled). Szerintem van esélyed nála de ezt face to face könnyebb lehet megmondani.
2020. okt. 9. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak rajtad múlik, mi lesz belőle.
2020. okt. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!