Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen aki teljesen feleslegesnek gondolja? 17/L
A barátommal amikor írkálunk egymássnak akkor nagyon ritkán szoktam csak sziveketek kuldozgetn. Mert szerintem nem attól függ hogy szeretem-e. De a barátnőim mindig szóvá teszik hogy milyen kapcsolat ez hogy nem küldünk egymásnak minden üzenet végére szívet. Meg ugyanilyen az hogy ha egyikünk kiposztol egy képet soha nem szoktunk oda kommentelő olyat hogy jajj manókám meg életem értelme. A lányok szerintem ez nem normális. De amikor együtt vagyunk akkor nyilván kimutatjuk egymásnak de szerintem nem ettől függ.
Ti hogyan gondoljatok én vagyok ezzel egyedül?
En is ugyanigy gondolom es szerintem ez is lenne a normlis. A szeretetet nyilvan nem az interneten kell kimutatni. Ertem en hogy egyszer odakommentel a kep ala hogy "edesem, cuncimokuskam, manocskam..stb" de hogy egyfolytaban minden kep ala...nekem mar nagyon sok lenne
19L
Aki viszont nem küld soha sem a párjának sziveket és egyéb egyszerü szeretet jelzö ikonokat annál nincs is igazán szerelem, vagy iszonyatosan fél kimutatni a másiknak.
Èn már 40 éves leszek, de 15 év kapcsolat/házasság és gyerekek után is szoktunk a férjemmel egymásnak sziveket küldeni. Nem mindig, de mikor egy olyan üzenetet váltunk amiben ott az érzelem akkor egyszerüen oda illik egy szivecske is. Habár ha totál idegesen írok neki akkor én teszek utánna egy mérges, ideges ikont is...
DE mikor a volt férjemmel már rossz volt a kapcsolatunk én is utáltam minden ilyen féle dolgot. Most már tudom, azért mert utáltam volna olyat küldeni ami nem is szívböl jön.
Kérdezö. Ha más érzelmet kimutató dolgot küldesz a párodnak, akkor elkellene gondolkodni, hogy miért éppen a szerelmet kimutatót nem küldöd neki...
Facen mi sem írunk egymás posztjához, habár mi igazán posztolni sem szoktunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!