Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lassan egy éve tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan egy éve tetszik egy srác,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ahogy írtam már nagyon régóta tetszik. Egy gimibe járunk. Megpróbáltam már közeledni felé mégpedig úgy hogy kértem tőle segítséget interneten amiben tudom hogy ő nagyon jó. Segített,aztán beszéltünk még pár szót és ennyi. Azóta annyi változott hogy köszönő viszonyban lettünk,semmi több. Fogalmam sincs mit tegyek, nem szeretnék olyat tenni amiből rögtön megtudja hogy tetszik nekem. Nagyon fontos lenne! Köszi a válaszokat előre is :)

2020. okt. 6. 19:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mivel egyetlen egyszer beszéltünk pár szót, hülyén jönne ki ha pár szó után szerelmet vallanék neki. A sírás meg hülyeség,szerintem egyszer sem említettem,hogy nem értem miért nem vesz észre :)
2020. okt. 18. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!