Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy haverom akivel a Messengeren beszélek?

Figyelt kérdés
Szóval tetszik egy haverom bele szerettem a személyiségébe....de közben az unoka testvérével együtt vagyok mit tegyek??(mind kettőükkel Messengeren beszélek és távkapcsolatom van)
2020. okt. 1. 00:29
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
92%
Szakíts a mostani barátoddal és tégy egy szívességet, és hagyd békén őket. Csak veszekedés lesz belőle ha bevallod az unokatestvérének az érzéseid, ráadásul nem biztos hogy viszonozná. És ne haragudj hogy ezt mondom, de ha van egy kis esze nem jön össze az unokatesójának az ex barátnőjével.
2020. okt. 1. 01:46
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Távkapcsolatban "együtt vagy".

Ha ezt leírod és hiszed is, akkor tudod azt is, melyik az a fa, amiből vaskarikát lehet gyártani.

Érzéseid biztosan mélyek mostani "együtt vagyok párod" iránt, ha itt érdeklődsz, lecseréljed-e.

.

Cseréljed le nyugodtan, hiszen a 'dobott' és 'szerzett' unokatestvérek, tehát te a családban maradsz...!

2020. okt. 1. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!