Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz szerelem vagy inkább másról van szó?
Sziasztok!
Nemrég ért véget egy sráccal a kapcsolatom 11 hónap után.
A vége sajnos úgy alakult, hogy megcsalt a volt barátnőmmel. Ők 2 hétre rá össze is jöttek. Amit nem értek az az, hogy szerelmes volt belém (természetesen én is belé) és elég hosszú kapcsolatunk volt. Mégse értem, hogy jöhetett össze ennyi idő alatt ezzel a lánnyal? Tényleg azért jött vele össze mert szerelmes belé vagy másról lenne szó?
Sok ember véleményét kérdeztem és szerintük másról van szó (Talán menekülés, a szeretet érzését kerest, bűntudat enyhítés), de még mindig nem tudom mit higyjek.
Ne keress nagy értelmet és világmegváltó gondolatokat a dolog mögött. Velem hasonló 3 év és 8 hónapos kapcsolatban volt.
Kialudt szikra, unalom, vágyakozás is lehet a dolog mögött, még ha te mindent jól is csináltál.
Mindenképpen azt akarod olvasni, hogy te vagy a nagy szerelem, más csak pótlék lehet? Miért akarod magad föléjük helyezni minden áron?
Hasonló volt velem is. Hidd el, már régen nem volt beléd szerelmes, csak a szeretet maradt. A másik lány jobban érdekelte mint te, ettől függetlenül a megcsalás elég gáz dolog. Attól függetlenül pedig, hogy az ő kapcsolati dinamikájuk más, nem jelentheted ki, hogy nem szerelmesek, nem látsz a lelkükbe. Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nincs. Én a helyedben nem azon csámcsognék, hogy ők mit csinálnak és bezzeg a mi nagy szerelmünk milyen volt, hanem igyekeznék túllépni az exemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!