Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már olyan, hogy megbántátok hogy nem jöttetek össze egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Viszont később esetleg már nem mertetek újra kezdeményezni, vagy már megromlott a kapcsolatotok addigra? Mernétek nyitni ha még azután is szeretnétek?2020. okt. 4. 20:49
1/9 anonim válasza:
Igen, Én nagyon megbántam. 18 éves vagyok, nem vagyok jóképű, okos, sportos stb. teljesen elb*szott vagyok:(
Ennek ellenér volt egy lány, aki képes volt belém szeretni (őszintén szólva, nem tudom mit szeretett meg bennem). Én hülye meg úgy voltam vele, hogy "áh biztos lesz nála jobb, meg fiatal vagyok ilyen kapcsolathoz, meg biztos csak szórakozik". Azóta egyetlen egy lány sem szeretett belém:(
Ha visszamehetnék a múltba, biztos, hogy viszonoztam volna az érzéseit.
2/9 anonim válasza:
Volt. Kétszer nem mertem kezdeményezni, harmadjára meg mikor már mertem, akkor meg elutasítottak. Azóta nem nagyon próbálkozok.
3/9 Lazy Lover válasza:
Volt nem is 1x de ez van sajnos....
4/9 anonim válasza:
Volt ilyen, a kapcsolat is megromlott kettőnk közt, de ha úgy állna hozzá ő is ahogy én, szívesen találkoznék vele.
5/9 anonim válasza:
Én a női oldal vagyok. Életem szerelme "pattintott" le 2 év után. Pontosan úgy volt velem, mint az 1 válaszolo, azt hitte, talál "jobbat". Nos, azóta sok év eltelt, és nem talált. Próbált visszajonni, de hiába életem szerelme volt és marad, ez a vonat elment. Sosem tudnék benne megbízni. Én azóta férjhez mentem.
6/9 anonim válasza:
Én megpróbálnám még a helyedben sose lehet tudni. Aztán ha esetleg megerősít,hogy nem legalább utánna túl tudsz lépni rajta
7/9 anonim válasza:
igen, az volt, hogy mindketten szerelmesek voltunk egymásba, csak több okból kifolyólag nem merten közelebb lépni, biztosra akartam menn, ezzel elrontottam
most meg nem találkoztunk már két hónapja, nem is irogatunk
nagyon megbántam hogy ennyire gyáva voltam
8/9 anonim válasza:
Volt. A mi esetünkben nem viszonzatlan érzelmekről volt szó, inkább csak mindig rossz volt az időzítés. (Kicsit, mint a Love Rosie-ban:)) Azóta is bánom. Szerintem érdemes megpróbálni.
9/9 anonim válasza:
Igen bánom hogy nem jöttem össze vele, de legalább elég jó barátok lettünk, viszont egyikünknek sincs párkapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!