Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek el ismerkedni egy olyan fiúval akivel még soha nem beszéltem?
Nem vagyok egy nagy szakértő ebben a témában, de megpróbálok segíteni.
Egy suliba jártok? Valahogy mondjuk tudd meg, hogy van-e közös tanárotok, aztán kérdezd meg tőle, hogy nem tudja-e véletlenül ezt meg azt meg amazt... Vagy éppen keress valakit, az egyik osztálytársát, és kérdezd meg tőle, hogy hol van. Elég hülyén jöhet így ki, de én is csináltam már hasonlót. És kezdetnek szerintem nem rossz ötlet, ezután biztosan észre fog venni.
Kérj tőle segítséget, vagy csak szimplán, amikor látod, hogy egyedül van, menj oda hozzá beszélgetni. Kezdjetek el beszélgetni, onnan meg majd alakul a dolog.
#2 vagyok
Ez ugye az egyik legnehezebb hogy teljesen random ráírj valakire. De ha jófej akkor felveszi a "ritmust" és akkor egész jól elsülhet. Nekem is volt egy két ilyen sztorim. Sok bátorság kell hozzá, de ha a másik fél jófej akkor egész jó dolgok sülnek ki ezekből. Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!