Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek fuck boy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fuck boy?

Figyelt kérdés

A sráccal egy futó versenyen találkoztam. Utána égen földön keresett mire megtalalt. Taliztunk tok jól elvagyunk. Múltkor mondtam neki hogy mivel lehet levenni a lábamról és hát le is vett a lábamról. Aztán az 5dik talira ami ma lesz felhivott a lakására. Azt mondta főz nekem. Tudom kicsit paranoias vagyok de épp mondta hogy a haverja csajt keres "szórakozni" kB.

Szerintetek?

18/L

2020. okt. 3. 07:14
1 2
 1/11 Lena7 ***** válasza:
100%

Hát ez alapján nehéz lenne megmondani.

Viszont azért figyelj arra, amit a haverja mondott. Lehet van benne igazság.

Ha nagyon bejön neked, akkor menj el, ha meg vacsi után/vacsi helyett mást akarna, te meg nem szeretnéd azt, akkor meg hagyd ott a fenébe.

Vigyáz magadra!

2020. okt. 3. 07:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm próbálok 🥺annyit még hozzá tennék hogy még nem csókolt meg és ő 24 éves
2020. okt. 3. 08:02
 3/11 Lena7 ***** válasza:
86%

A kor külömbség nem olyan nagy.

Lehet, hogy tényleg csak kedveskedni akar neked egy vacsival, de az is lehet, hogy nem. 50-50 százalék (legalábbis szerintem, így látatlanba ennyit tudok mondani)

Azért vigyáz rá, hogy ne zárja be a bejárati ajtót.

Lehet, hogy ezek alapján paranoiásnak tűnök, csak már történt 1 hasonló eset az egyik barátnőmmel.

2020. okt. 3. 08:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne, ha most visszautasítanád ezt és addig nem mennél fel hozzá, amíg ki nem derül a valódi szándéka.

Sajnos hatványozottan igaz a mondás, hogy jobb félni, mint megijedni.

2020. okt. 3. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
A 3-assal egyet értek.
2020. okt. 3. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

24 évesen, mégis, mit akarhatna egy 18 éves lánytól? És te mit akarsz 18 évesen?

Kapsz 1-2 patront, és annyi.

2020. okt. 3. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen egyetértek az előttem válaszolókkal.

Ha rád akarna mászni és nem tudsz mit tenni, akkor csináld azt, amit egyszer a kéziedzőm mondott:

,,Rúgd tökön, aztán menekülj."

Szerintem ez az egy megoldás van ilyenkor. Ha az érzékeny pontján megrúgod (magassarkúval hatásosabb) akkor nem veled fog foglalkozni, hanem a fájdalommal és ez idő alatt haza tudsz indulni.

Ja és ha ezt tennéd, akkor ne erezd rosszul magad, mert ezt önvédelemből tetted.

Remélem tudtam segíteni!

2020. okt. 3. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
15%

Miket írtok???

Naná, hogy dugni akar. A lány is azt akarja. Ha meg nem, akkor minek ismerkedik?

Vagy játszd végig a partit ha elkezded, vagy le se ülj az asztalhoz!

2020. okt. 3. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül?
2020. okt. 3. 21:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Főzött nekem beszélgettünk, megcsokolt és több nem történt.
2020. okt. 4. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!