Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fuck boy?
A sráccal egy futó versenyen találkoztam. Utána égen földön keresett mire megtalalt. Taliztunk tok jól elvagyunk. Múltkor mondtam neki hogy mivel lehet levenni a lábamról és hát le is vett a lábamról. Aztán az 5dik talira ami ma lesz felhivott a lakására. Azt mondta főz nekem. Tudom kicsit paranoias vagyok de épp mondta hogy a haverja csajt keres "szórakozni" kB.
Szerintetek?
18/L

Hát ez alapján nehéz lenne megmondani.
Viszont azért figyelj arra, amit a haverja mondott. Lehet van benne igazság.
Ha nagyon bejön neked, akkor menj el, ha meg vacsi után/vacsi helyett mást akarna, te meg nem szeretnéd azt, akkor meg hagyd ott a fenébe.
Vigyáz magadra!

A kor külömbség nem olyan nagy.
Lehet, hogy tényleg csak kedveskedni akar neked egy vacsival, de az is lehet, hogy nem. 50-50 százalék (legalábbis szerintem, így látatlanba ennyit tudok mondani)
Azért vigyáz rá, hogy ne zárja be a bejárati ajtót.
Lehet, hogy ezek alapján paranoiásnak tűnök, csak már történt 1 hasonló eset az egyik barátnőmmel.

Szerintem jobb lenne, ha most visszautasítanád ezt és addig nem mennél fel hozzá, amíg ki nem derül a valódi szándéka.
Sajnos hatványozottan igaz a mondás, hogy jobb félni, mint megijedni.

24 évesen, mégis, mit akarhatna egy 18 éves lánytól? És te mit akarsz 18 évesen?
Kapsz 1-2 patront, és annyi.

Teljesen egyetértek az előttem válaszolókkal.
Ha rád akarna mászni és nem tudsz mit tenni, akkor csináld azt, amit egyszer a kéziedzőm mondott:
,,Rúgd tökön, aztán menekülj."
Szerintem ez az egy megoldás van ilyenkor. Ha az érzékeny pontján megrúgod (magassarkúval hatásosabb) akkor nem veled fog foglalkozni, hanem a fájdalommal és ez idő alatt haza tudsz indulni.
Ja és ha ezt tennéd, akkor ne erezd rosszul magad, mert ezt önvédelemből tetted.
Remélem tudtam segíteni!

Miket írtok???
Naná, hogy dugni akar. A lány is azt akarja. Ha meg nem, akkor minek ismerkedik?
Vagy játszd végig a partit ha elkezded, vagy le se ülj az asztalhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!