Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendőm? Mit csináljak, hogy megkedveljen (nem csak barátként), és hogy szemezzen velem!?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban, és nagyon tetszik. Egyetlenegy dolog a gond: nem nagyon táplál érzelmeket irántam (bár még nem is nagyon beszéltünk). Mit csináljak, hogy megkedveljen (nem csak barátként), és hogy szemezzen velem!? Minden típusú választ várok fiúktól és lányoktól egyaránt.2020. okt. 2. 21:09
2/3 anonim válasza:
Próbálj beszélgetni vele, hívd el valahova, hátha tetszel neki.
Szimpátiát senkire nem lehet ráerőltetni, szóval ha nem tetszel neki, nincs mit tenni.
3/3 anonim válasza:
Biztos régimódi vagyok, de szerintem semmit. Ahol már azt is úgy kell kicsikarni, hogy a másik egyáltalán észrevegyen, az mi már?
Nem megbántani akarlak, de ha érdekelnéd, adna jeleket még akkor is, ha félénk (rád néz sokszor pl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!