Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vallottatok szerelmet/vallottak nektek szerelmet?
Nem is tudom már miről volt szó, de úgy kellett ki húzni belőle, mert nem akarta kimondani hogy szeretlek.
Ezt úgy értem, hogy beszéltünk és valahogy szóba jött, hogy mit nem akar mondani, aztán így jött össze. :D
Én nem mondtam ki akkor, hanem amikor a vonatra vártam és ugye ő megvárta velem, akkor az utolsó pillanatban mondtam.
Meglepődött látszott rajta és érzékien megcsókolt.
Na ez filmbe illő volt.
Régi szép emlékek. Azért jó vissza emlékezni.:) köszi a kérdést.
Elsőnek én 6-os voltam, mikor ő 5-es. Letérdelt a suli folyosón és szerelmet vallott. Kaptam tőle rózsát és egy levelet is. Már előtte is tudtam, hogy szerelmes belém és ezt hangoztatta is sokszor.
Nagyon kínos volt.
Aztán másodszorra pedig én 7-es voltam, mikor egy másik fiú 8-os. Félre hívott a barátaimtól, majd mondta, hogy be jövök neki és hogy szeret. A pofájába röhögtem, nem tudtam kezelni a helyzetet, már bánom, hogy ez volt a reakcióm.
Én viszont még senkinek sem vallottam szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!