Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK, ti hogy vallottatok szerelmet?
Többször volt már. Nem mindig kellett kimondani, legtöbbször csak megcsókoltam, amikor úgy éreztem, hogy eljött az idő.
Ha viszont még nem voltunk elég közel egymáshoz, akkor egyszerűen elmondtam neki négy szem közt, hogy különleges nekem. Sajnos legutóbb erre visszautasítottak.
Az első barátnőmnek egy esti séta alatt, nem terveztem csak adta magát a dolog
A másodiknál a lány vallott, én meg rávágtam hogy én is 😀
A harmadik ilyen vallomásom, meg üzenetben történt meg talaj részegen 😂
Élőbe.
(Tudtam azt hogy a lány engem is szeretett csak nem tudta hogy viszonzom e)
Elmentem arra mikor megláttam mondtam hogy szia van kedved egy filmet megnézni?
Mondta hogy aha mikor?
20 perc múlva?
Oké szedem a pénzem
(Felpattant ő is a biciklire és elmentünk,
A mozi mellett, ő akart leszálni de mondtam hogy nem ide jövünk. Megyünk tovább eljutottunk hozzánk.Bementünk elkezdtünl horrort nézni mert tudtam hogy félős lány és na én szeretem a horrort. Nézzük a vaksötét filmet. Nagyon megijedt én átöleltem hogy megnyugodjon és mikor mondta hogy jól van loptam egy csókot es mondtam hogy én is szeretem őt.)
Kb ennyi volt. A kapcsolat azóta véget ért. De na. Jó volt.
Egy hatalmas előnyöm volt amit sajnálok is. Hogy az apja velem haveri szinten volt és kedves és jófejek voltak a szülei is. Ilyen nrm mindig van. Na akkor 17 voltam most 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!