Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet igaz szerele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet igaz szerelem, hogyha nagyon szeretjük egymást, és mindent megtennénk egymásért?

Figyelt kérdés
16 évesek vagyunk, és távkapcsolatban ismerkedtünk meg..(153km) és talalkozunk meg minden nem bonyolult a járat od, és nagyon szeretjük egymást, csak félek hogy vége lesz egyszer:( de mi minden nap leirjuk, hogy örökké egymásé leszünk meg ilyenek. És már féléve együtt vagyunk:)
2020. szept. 28. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Mi 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő az első, fordítva nem így van, de hát mit lehet tenni, ha szeretem. :)

Szerintem lehetséges. Volt már rá nem egy példa.

De nem kell rá görcsölni. :)

2020. szept. 28. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Ez aranyos:)

Nyilván a sokból egy egy lehet ilyen, akár "örökké" is. De hirtelen egy ilyet sem tudok mondani a környezetemből...

Pont az benne a szép, hogy ezt van lehetőséged megélni. Örülj neki, hogy ebben részed lehet.

2020. szept. 28. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
a kristálygömböm szerint 1,5 hét múlva szakítani fog veled mert nem raktál szívecskét :/
2020. szept. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!