Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kellene csinálni?
A helyzet az, hogy kórosan önbizalomhiányos vagyok. Nem merek odamenni lányokhoz, mert egyszer-kétszer már kioffoltak, ezért tudnátok segíteni mit tegyek? Előre is köszi
16/F
Azért nincs önbizalmad, mert párszor kioffoltak?
A szépség relatív, nem mindenkinek jöhetsz be. Foglalkozz a külsőddel (persze ne kórosan) és győzd meg magad, hogy te igen is jóképű vagy. Vagy ha tényleg nincs önbizalmad, tettesd úgy, mintha lenne. Fejet fel, húzd ki magad és magabiztosan sétálj, ez vonzóbbá teszi a srácokat. Ne keresd a szerelmet, ha bejössz egy csajnak, úgy is észre fogod venni, na akkor már tuti nem offolnak ki. Add a lazát, a magabiztos egyéniséget és hidd el, az agyadat annyira át tudod ezzel vágni, hogy már csak azt veszed észre, hogy hopp, na lett önbizalmad. Legalábbis nekem ez bevált. Mondjuk engem nem offoltak még ki, mert hát a srácok szemében levegő voltam csak. Nem mertem egyikkel sem beszélni, nem mertem felvenni azt suliba, még utcára sem, amit szerettem volna, nem mertem pl testhez álló ruhákat hordani, mert (ez a tipikus női dilemma) kövérnek tartottam magam. Aztán emlékszem, hogy mikor buszon utaztam a suliba és ültem, néztem ki az ablakon, hallottam és láttam, ahogy 3 Lány nagyon néz engem és dumálnak, nevetgélnek, ami nekem nagyon rosszul esett, mert biztos voltam benne, hogy rólam van szó.
Aznap este konkrétan minden oversize cuccomat félre tettem egy zsákba, majd elkezdtem kiválogatni a ruháimat, amiket eddig nem mertem felvenni. Másnap úgy kicsíptem magam, nagyon büszke voltam magamra. A buszon inkább bedugtam a fülem, ha beszélnek is rólam, azt meg ne halljam, egyenes háttal és felemelt fejjel vonultam végig az iskola aulájában. Természetesen nem volt önbizalmam, mert hát ez nem ilyen egyszerű, de fokozatosan, ahogy elhitetten az emberekkel, hogy márpedig van és nem is kicsi, mindig szóvá tették, hogy nagyon jól áll a magabiztosság, csak úgy ragyogok... Etc. És már csak azt vettem észre egy idő után, hogy nem kell itt nekem semmit sem tettetni. Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, próbálkozz vele. Nézz a tükörbe és mondogasd hogy igen, te jóképű vagy. Önbizalom nem lesz csak úgy csettintésre.
L
Igen. Az önbizalom alapja az, hogy ha belépsz egy terembe, vedd úgy, hogy mindenki kedvel. :D
(Ezt olvastam valahol, és bejött.)
Én inkább azt mondanám, hogy ne csak mondogasd magadnak, hogy te vagy a főnyeremény, ha legyél is az! Vagy vedd észre, ha az vagy! Ha bármiben sikeres vagy, akkor az valós önbizalmat ad. Iskola, sport, hobbi, gitár, stb.
Az sem zavarjon, hogy nem megy a duma! Tanulj, olvass sokat. Pár év múlva nem az üres szövegre fognak buki a lányok, csak ki kell várnod ez a kis időt.
Nem vagy kórosan önbizalomhiányos, ebben a korban a többség ilyen.
A sport azért is jó, mert ott könnyen találkozgatsz spontán is lányokkal. Nem kell odamenned hozzájuk, megszokod, hogy ők is emberek és nem csak akkor "kell" beszélned velük, ha fel akarod szedni egyiküket.
Pedig az önbizalom a legfontosabb. En a párommal ugy ismerkedtem meg, hogy az elejen amikor lattam egy hazi buliban ra se neztem kb. Lattam es mondtam, hogy hu na o nagyon nem az esetem. Se hajszin, se testalkat, se szemek, se száj, se mosoly, se stilus semmi se tetszett benne.
Aztan ugy alakult, h elkezdtünk beszelgetni es nagyon jol ereztem magam vele. Meg aznap este smaroltunk es utana 2napig folyamatosan vartam, hogy na mikor ir ram. Aztan osszejottunk, es most egyutt elunk.
A legvonzóbb dolog benne az önbizalma volt.:) azota persze sok mas is, es nagyon szexinek tartom, le se tudom venni a szemem rola kb. :D
Szoval ne add fel, es legyel magabiztos, azzal nyert ugyed van;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!