Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el az osztálytá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az osztálytársamnak, hogy crusholom?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Megpróbálhatnád sztem kihívni és elmondani neki négyszemközt és utána várunk h mi lesz! Sok Sikert! :D
2020. szept. 23. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Ne mondd el így kereken!

Adj neki jeleket,de ne így kereken mondd el,hogy chrussolod!

2020. szept. 23. 17:12
 3/10 anonim válasza:
100%
Nagyon fontos, hogy egyértelmű jeleket adj, lehetőleg személyesen! Ha az osztálytársad, akkor próbálj meg randit kérni tőle! Én is voltam hasonló helyzetben, de túlságosan indirekt módon próbáltam közölni vele, hogy tetszik, buktam is a csajt!
2020. szept. 23. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Kezdetnek felejtsd el a crusholom kifejezést.
2020. szept. 23. 17:32
 5/10 Shai-Hulud ***** válasza:
92%
Próbáld meg MAGYARUL elmondani neki, hogy tetszik neked, lehet, hogy jobban megérti.
2020. szept. 23. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
ettől a "crush" szótól falra mászom, kérlek hagyjátok abba
2020. szept. 23. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Csa xd lol crushollak bab szerelmes vok cs
2020. szept. 24. 02:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Am kajak nem értem mi bajuk az embereknek a crush szóval. Én pl szeretem használni. Az meg nem lehet hogy azért mert nem magyar hanem angol, hiszen annyi angol szót használunk manapság. Akinek nem tetszik akkor hunyjon felette szemet vagy képzelje azt hogy az a szó van odaírva hogy kiszemelt, ennek színonímái.
2020. okt. 11. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
A "crusholom" minden, csak nem angol kifejezés. Az egy erőszakkal magyarított... akármi, még szlegnek sem nevezném.
2020. okt. 11. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Na? Sikerült elmondani?
2020. okt. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!