Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valami tipp, mit tehetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami tipp, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy új osztálytársam. Nagyon szimpatikus volt az elejétől. Viszont a srác, nagyon nem beszél az osztálybol senkivel. Ha valaki hozzászól elég közömbösen válaszol. Nem tudom fogunk e egyáltalán beszélni

. Élőben kifejezetten bunkó volt. A múltkor rám írt valami leckével kapcsolatban, ott korrekt volt.

2020. szept. 20. 20:07
 1/1 Engem nem ismersz.... válasza:
88%
Szia! Mivel még új az osztályban szerintem az teljesen rendben van hogy még nem nagyon beszélget másokkal, lehet kicsit félénk vagy még nem szokta meg az új környezetet. Lehet ez így még fura kérdés, de ha akarsz vele jobban összebarátkozni esetleg közelebbről megismerni akkor én azt javaslom beszélj vele! Bátorság! Sok sikert és ha van valami új feljemény szívesen segítek!🙂
2020. szept. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!