Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez utalhat arra, hogy szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez utalhat arra, hogy szerelmes belém, jelezni akar nekem?

Figyelt kérdés

az egyik lány osztálytársammal régebb "ellenségek" voltunk (nem ilyen szerelmi piszkálódás volt, legalábbis én nem úgy éltem meg). Sok idejig festette a haját (csak kicsit vörössebb árnyalatot kapott a barna haja).

Az idővel aztán "lazult" a dolog, legkésőbb, amikor egy régi barátom, aki őt is már ismerte, hozzánk váltott, már nem foglalkoztunk egymással egyáltalán.

Most aztán újra azzal a vörös árnyalattal festi a haját, és nem tett egyenlőre piszkáló megjegyzést. Azt, hogy valaha szerelmes volt belém, nem tudom, de régebb volt hogy ezzel piszkáltak minket, hogy összeillenénk.

2020. szept. 18. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
nem.
2020. szept. 18. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom, eléggé nagy beleértelmezés, csak megfordult bennem a gondolat
2020. szept. 18. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Hát ezt komolyan nem tudom megérteni hogy hoztad össze.
2020. szept. 18. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Ha a körmét is festi feleségül akar menni hozzád!
2020. szept. 18. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Amugy menj oda hozzaxd
2020. szept. 18. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. szept. 18. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!