Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ,hogy jóvá tegyem?
Figyelt kérdés
Az apukám barátja kikezdett velem volt is egy fél évig tartó ,,románcunk ,,persze erről apukám mit sem tudott .Igazából én szerelmes lettem ,de a barátjának én nyilvánvalóan csak szórakozás voltam a felesége mellett .Megtudta ,hogy mit érzek és kerül és nem csak engem ,hanem apukámat is ,ami neki is feltünnt ,mivel eddig nagyon jó kapcsolatban voltak szinte legjobb barátok ,de ő egyszer csak eltűnt az életéből ..tudjuk miért .Nagyon bánom már az érzések ellenére is azt akarom apukám kapja vissza a barátját....2020. szept. 18. 12:39
2/2 anonim válasza:
Juuuuj ez csúnya. Szépen kihasznált. Felesége mellett jó volt a barát naiv lánya. Szép... Szerintem ne akard ezt az embert vissza apukád életébe. Milyen barát az aki kikezd a lányoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!