Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a lány azt mondja, hogy vékony vagyok?
Dícsérni akar, vagy irónia (mert biztos hogy nem úgy gondolta, hogy hízzak)?
Inkább pozitív értelemben mondta nekem, valami ilyesmit mondott: "Milyen vékony vagy, én nem vagyok olyan vékony"
többször is mondta többféleképpen, valamikor mondtam is neki, hogy ő is vékony, nem biztos, hogy én vékonyabb vagyok mint ő
(ő tényleg vékony és magas típusú)
#5 igen
csak érdekelt volna, hogy ti mi mindent látnátok ebben
Vagy magát érzi hozzád képest kövérnek, vagy ténylegesen vastagabb is. Ettől függetlenül lehet jó alakod van. Most, hogy dicséretnek szánta-e egy kitűnő kérdés. Ideálját sem tudni... Ezek relatív fogalmak. Nem ismerünk se téged, sem pedig őt. Nem feltétlen gondolta, hogy neked kéne hízni. Ha van némi önkritikára, akkor magára is érthette. Ugyan úgy egy vékony lányon is tud lenni felesleg, ami zavarhatja. Ha úgy van alkalom, kérdezz valahogy rá négyszemközt. Itt max csak találgatni tudunk.
De 1 fix: szerinte vékony vagy.
Csak te érthetted a hangsúlyából. Lehet hogy irigyli, undorodik tőle, megdöbbenti hogy ennyire vékony vagy, iszonyat szexinek tartja, és mindet más hangsúllyas mondja.
Ha közömbösen, akkor pedig csak megállapította. "Milyen felhős az ég". Ebből csak megállapítottam hogy esni fog, nem derült ki hogy örülök neki. Szerintem veled is ilyesmi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!