Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent, ha a lány azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a lány azt mondja, hogy vékony vagyok?

Figyelt kérdés

Dícsérni akar, vagy irónia (mert biztos hogy nem úgy gondolta, hogy hízzak)?

Inkább pozitív értelemben mondta nekem, valami ilyesmit mondott: "Milyen vékony vagy, én nem vagyok olyan vékony"

többször is mondta többféleképpen, valamikor mondtam is neki, hogy ő is vékony, nem biztos, hogy én vékonyabb vagyok mint ő

(ő tényleg vékony és magas típusú)

2020. szept. 15. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
"Sovány vagy gecc, enned kéne embör!" Szerintem erre gondolt.
2020. szept. 15. 20:25
 2/10 anonim válasza:
100%
Azt, hogy vékony vagy.🙄🤦‍♀️
2020. szept. 15. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:
tudom, hogy vékony vagyok, de én azon gondolkozom, hogy mit érthetett volna még, milyen háttérgonolatai voltak
2020. szept. 15. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy "Milyen vékony vagy, én nem vagyok olyan vékony" az szerintem nem annyira pozitív, vagyis kinek mi. Sokan szeretik, ha a fiújuk azért nem olyan vékony, mint ők. Szóval kitudja, hogy ő hogy van evvel.. Kérdezd meg őt, mikor máskor mondja, hogy hogy érti.
2020. szept. 15. 21:01
 5/10 anonim válasza:
100%
Arra gondoltál már, hogy nem volt semmi hátsó szándék vagy gondolat?
2020. szept. 15. 21:05
 6/10 A kérdező kommentje:

#5 igen

csak érdekelt volna, hogy ti mi mindent látnátok ebben

2020. szept. 15. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy magát érzi hozzád képest kövérnek, vagy ténylegesen vastagabb is. Ettől függetlenül lehet jó alakod van. Most, hogy dicséretnek szánta-e egy kitűnő kérdés. Ideálját sem tudni... Ezek relatív fogalmak. Nem ismerünk se téged, sem pedig őt. Nem feltétlen gondolta, hogy neked kéne hízni. Ha van némi önkritikára, akkor magára is érthette. Ugyan úgy egy vékony lányon is tud lenni felesleg, ami zavarhatja. Ha úgy van alkalom, kérdezz valahogy rá négyszemközt. Itt max csak találgatni tudunk.

De 1 fix: szerinte vékony vagy.

2020. szept. 15. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátom teljesen csonti, néha elszörnyülködöm rajta én is, ez inkább (nálam legalább is) csak egy kijelentésnek minősül :)
2020. szept. 15. 23:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak te érthetted a hangsúlyából. Lehet hogy irigyli, undorodik tőle, megdöbbenti hogy ennyire vékony vagy, iszonyat szexinek tartja, és mindet más hangsúllyas mondja.

Ha közömbösen, akkor pedig csak megállapította. "Milyen felhős az ég". Ebből csak megállapítottam hogy esni fog, nem derült ki hogy örülök neki. Szerintem veled is ilyesmi van

2020. szept. 16. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá ha ugy gondolod és nem fogsz rajta annyit idegeskedni.
2020. szept. 23. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!