Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a mostani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a mostani tini lányok inkább a rossz fiúkhoz vonzódnak?

Figyelt kérdés
Észrevettem azt hogy a sulimba a lányok szinte csak a rossz fiúkon lógnak, én nem vagyok rossz fiú, teljesen nyugodt vagyok és egy csaj se szól hozzám....Szóval miért vonzóak a rossz fiúk?

2020. szept. 12. 05:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
mire gondolsz rosszfiu alatt ocskosom?
2020. szept. 12. 09:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, tudom, óduvatú vagyok, de szerintem még mindig neked kéne a lányokhoz szólni, nem arra várni, hogy a sült galamb a szádba repüljön:)
2020. szept. 12. 09:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Rossz fiú alatt azt értem hogy mindig ő csinálja a bajt, rosszalkodik órán, vissza szól a tanárnak stb...
2020. szept. 12. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Nyugi, kinövik. Minél intelligensebb egy lány, annál hamarabb túl lesz ezen a korszakán. Valaki már általánosban sem bukik a rosszfiúkra, valaki pedig leragad ezen a szinten.

Ha csak csendben ülsz egész nap, akkor senki sem fog észrevenni.

2020. szept. 12. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem egy újkeletű dolog, régebben amotorosok voltak a menők, vagy a nem klasszikusan táncolók, csak nézz meg egy romantikus filmet, és mindenhol a "rosszfiú, aki csak veled jó" dolog a menő.

Őszintén szólva lányként értem, miért lehet ez vonzó, hisz a "rosszfiúk" magabiztosak, és amíg nem mennek bele illegális dologba, ez az egész csak menő, és nem veszélyes. És ki ne szeretné, hogy menőnek gondolják az osztálytársai? Plusz ha az a rosszfiú jóképű is.... Tudom, a jó kinézet nem minden, de előny. Igen is sokat számít, főleg fiatalkorban. Utána már rájönnek az emberek, hogy semmi baj nincs azzal se, ha érdekel a külső, és azzal se, ha egyáltalán nem. Hisz a végén úgyis a személyiség a mérvadó. Ami a rosszfiúknak ha nem is jó, de legalább van. Aki pedig csak bezárkózik, és tipikus "nice guy", az senkit se érdekel. Ez van.

Amúgy viszont tényleg odamehetsz te is egy lányhoz, ha tetszik. A lányoknak sokkal kisebb eséllyel jönnek be a nyápic, félős fiúk, mint azok, akik tudják mit/kit akarnak, és mernek is tenni érte.

2020. szept. 12. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert buták.
2020. szept. 13. 00:57
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem csak a mostaniak:D

Amúgy nehéz megmagyarázni,de valahogy sokkal szexibb egy ilyen fiú,előbb felkelti a figyelmünket

2020. szept. 13. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor ott a sok cigány. Egyikük sem fogja vissza magát igazán menőek.
2020. szept. 13. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy ideig nekem is a rosszfiúk tetszettek, de aztán el kezdtem változni, másképp gondolkodni, máshogy látni a világot, és már az idősebb (10-20 évvel idősebb), komolyabb, érettebb fêrfiak jönnek be. 23/L
2020. szept. 13. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es

Hány éves korodik jöttek be a "rossz fiúk"?

2020. szept. 13. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!