Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes még? Miért viselkedi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes még? Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Volt páromat akivel együtt élek ha megőlelem puszilgatom nem viszonozza de nem is lök el. Nem voltam itthon benézett a szekrénybe itt vannak e a ruháim. Van h közösen nézünk filmet. Ha meg kérem h főzön süsön megteszi amíg én mondjuk takaritok. Viszont van olyan is h csak telozik meg gubaszt az ágyban és rám hárul minden.

Nem tudom eldönteni szerelmes e még belém.Aggodni aggodik értem .

2020. szept. 5. 07:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez pár napja van így, lehet, hogy csak túl sok stressz érte, de ha régebb óta, akkor hagyd a kapcsolatot. Lehet, hogy még szeret, de nem szerelmes.
2020. szept. 5. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!