Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni az igazat?
Sziasztok!
Van egy fiú aki tetszik, az évfolyam társam. És van egy lány Osztálytársam aki folyton kibeszél, hazudik. Ez a lány azt mondta, hogy ráírt a kiszemeltem, hogy "Szia, nekem tetszik két lány, az egyik te vagy a másik pedig Izabella" (Én vagyok Izabella) Szerintem ez a lány rájött, hogy nekem tetszik a srác és csak kitalálja ezeket. A fiú nekem is megvan messengeren és szoktunk is beszélgetni. Viszont szerintem amúgy nem is ismerik egymást, és főleg nem beszélgetik át az egész estét. (Soha nem köszönnek egymásnak és elvileg a lány elutasította.) Hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg írt-e neki a srác?
Most a hétvégén szeretnék vele sokat beszélni messengeren, de sajnos nem egy bő szavú srác és én sem olyan lány vagyok. Miről beszélgessünk, nagyon nem tudom mit szeret, mert nem ilyenekről beszélünk, hanem suliról.
Köszönöm a segítséget!
Úristen, mennyire kinőttem már ebből a kórból :D De jó ezekkel a kérdésekkel nosztalgiázni, így 29 évesen. Mennyire szerettük mi is túlbonyolítani a dolgokat :)
Szerintem csak simán kérdezz rá, hogy figyu, az osztálytársam ezt és ezt mondta, tényleg így van? És ennyi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!