Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt ilyen lány?
Szeretnék tanácsokat kérni lányként egy nálam magabiztosabb és tapasztaltabb lánytól. Aki mindig tudja mit akar és mit érdemes tenni fiú ügyekben.
Nekem is van tapasztalatom nem arról van szó, csak hátha meg tudnék fogadni egy két tippet ilyen esetben más lányoktól.
Inkább olyanoktól várom, akik már magukba bolondítottak egy pár fiút és jártasabbak ilyen helyzetekben. Akinek nincs semmi tapasztalata, olyannal nem szeretnék beszélgetni mert most nem őket keresem.
Aki magára ismer lányok, attól jól esne egy kis segítség, tartsunk össze. Előre is köszönöm :)
Szia, nemtudom hogy te milyen típusú lány vagy, de ha van egy srác akivel össze szeretnél jönni akkor szerintem ezek a legfontosabbak:
- mindig használj parfümöt
- légy önmagad és ne játszd magad előtte
- próbálj meg mindig a közelében lenni
- legyen saját stílusod és a stílusod téged jellemezzen
- legyél magabiztos, akaratos de ezek mellett kedves és aranyos
- sokszor mosolyogj
Egyelőre csak ennyi jutott az eszembe, ha még eszembe jut valami akkor írok
Köszönöm szépen, ezeket én is fontosnak tartom és meg is szoktam tartani.
Igazából ezt az egész kiírást konkrétabb helyzetekre értettem, amiről privátban lehetne többet beszélni. Ez most így nagyon általánosítva volt.
De egyébként hogy kicsit többet szóljak magamról, próbálok minden helyzetet jól kihozni csak nem mindig sikerül, így fiú téren. Mindig őszinte vagyok és eléggé önmagam, figyelmes és kellőképpen elengedem magam amikor szükséges, úgyhogy nem vagyok visszahúzódó. Aki szimpatikus azt szeretem jobban megismerni. Volt már pár fiúval dolgom de eddig nem valami rendeseket fogtam ki. Valahogy eddig kb semmi nem alakult jól, én meg sokszor naiv voltam. Aztán már mindig megjött az eszem, átláttam a dolgokat és nagyjából mindig tudtam utána mit kell tenni.
De most egy fiú kivételesen megfogott, vele más minden eddiginél. Most tényleg nem tudom hogy mit kell tennem. A cél az megvan csak nem tudom hogyan érjem el. Ebben kérném a segítségeteket, ha tudtok.
-legyél önmagad ne játszd meg magad, mert eröltettenek fogsz tűnni
-legyen saját öltözködési stílusod
-legyél magabiztos, életvidám
-legyél ápolt, igényes
-ne félj reagálni egy fiú közeledésére
-ne hagyd kihasználni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!