Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kezdjek az érzéseimmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az érzéseimmel?

Figyelt kérdés

Tudom, elsőre furának tűnhet, de azért írom ki ide, mert kíváncsi vagyok mi az emberek véleménye erről a dologról. Én egy 17 éves lány vagyok, eddig még soha nem volt barátom, s szerelmes sem voltam. A szüleimmel mindig is jó volt a kapcsolatom.

Az a helyzet, hogy a szüleimnek vannak barátai, akikkel gyakran elmegyünk programokra (pl. bowling, strand, erdei sütögetés, túra stb.)

És ők általában férfiak. Nagyon jól kijövök velük, párral szoktam is beszélgetni, de nem mindegyikkel. A múlt hétvégén is voltunk velük programon és azóta filózok egyfolytában, ugyanis történt valami velem. Az egyik férfi (35 éves de nagyon fiatalos, mindig is helyesnek láttam), akivel eddig nem beszéltem, odajött és beszélgettünk. Csak érdeklődött a suliról, hogy várom-e, meg hogy hiányoznak e a barátaim stb. Sok mindenről beszélgettünk, látta, hogy egyedül ülök, gondolom azért jött oda. Kicsit jobban megismertem, aminek hatására azt kell mondjam, beleszerettem. Most először lettem szerelmes. Tudom, hogy az vagyok, mert mindig rajta jár az eszem, elképzelem milyen lenne vele, vele álmodok, gyakran görcsbe rándul a gyomrom és a szüleimtől is gyakran róla kérdezek dolgokat. Pl, hogy a csapatból ki a kedvencük, kivel jönnek ki a legjobban, és mindig Őt mondják. Na meg persze, most jött el az az érzés, hogy ha valami baja esne, úgy sajnálnám, nem hagynám senkinek hogy bántsa...

Ez a férfi annyira kedves és figyelmes, valamint helyes. Az a fajta aki soha nem bántana meg senkit, jószívű és iszonyat cuki a mosolya. Multkor az ominózus beszélgetés után mindig próbáltam közeledni, de sajnos úgy vettem észre, hogy ő nem nagyon. Gondolom, mert nem akar leállni egy 17 évessel, de kitudja, lehet tetszem neki.

Szerelmes ugyan még soha nem voltam, de mindig is az idősebb pasik tetszettek meg, mármint ezzel nem azt akarom mondani, hogy enyhe apakomolexusom van, mert szerintem a 18 év még nem a világvége (mert ugye annyi van köztünk).

Azt biztosra tudom, hogy nincs barátnője már sok ideje, mivel mondták a szüleim régebben. Nagyon szerencsétlen a lányoknál, meg kicsit visszahúzódó, de ezen kívül nem nagyon van más baj. Ezért is merem azt gondolni, hogy mi lenne, ha én kezdeményeznék. Vajon visszautasítana és többet nem tudnánk egy társaságban lenni mint normális emberek? Vagy talán benne lenne? Igazából az érdekelne, hogy egy ennyi idős ember, ha nincs barátnője és bár nagy a korkülömbség, de látja a másik felen, hogy tényleg vonzódik hozzá és szereti, benne lenne? Mit csináljak, mondjam el neki, esetleg csókoljam meg? Ha úgy kettesben vagyunk, talán fogjam meg a kezét? Vagy mit tegyek?

Tudom, hogy abszolút nem helyes dolog ez, meg mindenki furán nézne ránk, de én úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, szeretném úgy alakítani az életem, ahogy nekem jó és nem úgy, ahogy mások elvárják. Ha esetleg úgy adódna, hogy összejönnék vele, biztos sok ideig titkolnám, de egy idő után felfedném. Végülis, nem muszáj mindennek úgy történnie, ahogy egy átlagos ember elképzeli, hisz így színes a világ, ha kicsit mások vagyunk, mint ahogy az elvárás van.

A fő kérdésem, így mindent összevetve az lenne, hogy szerintetek, megéri ezért a dologért harcolni, kezdeményezzek én? Mert ezek után nem hiszem, hogy túl nyugodt leszek, ha egy társaságban leszek vele.

Lányok, akik voltatok már ilyen helyzetben. Mit tanácsoltok? Idősebb 30+ pasik! Ti mit mondotok? Hogyan reagálnátok egy ilyen szitura?

Minden választ elfogadok, csak kérlek tanácsoljatok valamit, mert nem tudok mást kit kérdezni!

Köszönöm előre is!

2020. aug. 30. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
17 vagy, szerintem ez már belefér. Csak szépen, lassan.
2020. aug. 30. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Ja, és végigolvasva, egyelőre ne a nagy vallomással kezdd, ismerkedjetek meg alaposan, minél több találkozás, közös program.

A kézfogás, előbb viccesen, jó gondolat, csókkal letámadni még nem kellene.

De ha komolyabban gondolod, számold bele, hogy a kora miatt ő lehet, nem akar túl sokáig várni. Akár a gyerekre sem (max. 5 év?, mit szólnál ehhez pl?)

30+ ff

2020. aug. 30. 10:08
 3/7 Lazy Lover ***** válasza:
54%
tedd amit jónak látsz ne másoknak akarj megfelelni ha nem saját magadnak kezdeményezz de csak óvatosan pl mond meg neki hogy szeretnél kettesbe találkozni vele
2020. aug. 30. 10:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam erre, hogy ugye, ha összejövök vele, most még tűrhető, de később nagyobbnak fog tűnni a korkülömbség. Nem tudom mit csináljak, inkabb hagynám mert tényleg kockázatos, de ugye a szívem diktál.
2020. aug. 30. 10:16
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Önmagában a nagy korkülönbségtől nem szabad megijedni! Át kell gondolni azokat, amiket fent írtak+még ami szóba jöhet :) és az alapján dönteni.
2020. aug. 30. 10:17
 6/7 Lazy Lover ***** válasza:
43%
nem kell évekre előre gondolni élj a mának én sose gondolok arra mi lesz x év múlva mert úgy se tudja senki se
2020. aug. 30. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akinek van még ötlete írjon nyugodtan! Igazából én is elég félénk vagyok, félek, hogy ha mondjuk megfogom a kezét, vagy hasonlók, akkor elutasít és már semmi nem lesz olyan mint eddig. Valahogy szeretném felkelteni a figyelmét, vagy valami apróbb jellel, hogy kapható vagyok a számára és kezdeményezzen ő, mert akkor biztos a dolog. Milyen apróbb jelek vannak, amivel felkelthetem a figyelmét?
2020. aug. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!