Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan engedjem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik, igaz nem olyan rég kezdett tetszeni, de nem ez a lényeg.

Sajnos össze vesztünk, mivel én régebben tetszettem neki, viszont ő akkor még nekem nem, de mostanában egyre többet nézegettem, és megtetszett. Viszont ő nagyon haragszik. (feltételezem). Vagy nem tudom, de szinte rám sem néz, és ha szólok hozzá, nem is válaszol, ami nyilván jogos. Az lenne a kérdésem hogy szerintetek, hagyjam? Mert szívem szerint hagynám őt a francba. Mert ez idő alatt egy másik fiú is megtetszett, nyilván nem annyira mint az első, de arra gondoltam hogy a másodiknak nem tetszenék.. Bár van rá esély mert elég sokat beszélgetünk/ nevetünk előben is.

2020. aug. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Ha az első pillanatban nem fog meg, akkor előbb utóbb rájössz hogy ő nem is tetszik neked, szóval szerintem hagyd.

Ha a másiknak nem tetszel, hát ez van. Nem csak ez a két fiú van a világon. Majd jön egy harmadik, amelyik neked is tetszeni fog, meg te is neki.

2020. aug. 28. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy lesz majd más, de tényleg nehéz az elsőt csak úgy elengednem, de majd próbálom magam túl tenni, és azokra a pillanatokra emlékezni mikor flegmázott,velem hátha úgy könnyebb lesz. 🥺
2020. aug. 28. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába próbálsz, ő utál, nem akar látni téged.

Vedd annak, hogy elutasitott.

2020. aug. 28. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

innen nem tudom megítélni, hogy tényleg utál, de ha csak feltételezed, hogy haragszik, írj rá, próbáld tisztázni a helyzetet. Szerintem jobb, ha megtudod, hogy még szeret-e (akkor valszeg meg is tud bocsájtani), vagy nem

ha szeret (és te is őt), akkor kihasználtad az esélyt, ha meg nem, akkor meg biztosan tudod, hogy már vége (legalábbis egyenlőre)

szerintem ez jobb, mint a tudatlanságban várni és reménykedni

sok szerencsét!

2020. aug. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!